Bifido-Baby, 15 plicuri, Innergy

P459790767
Bifido-Baby, 15 plicuri, Innergy - IMUNITATE-COPII - INNER CHI NATURE SRL

Bifido-Baby, 15 plicuri, Innergy  Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui copil.

[...]

Descriere: Bifido-Baby, 15 plicuri, Innergy

Bifido-Baby, 15 plicuri, Innergy 

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui copil, imbunatatind astfel metabolismul colonic si calitatea mucoasei colonice.

De asemenea, impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si in timp a patologiei grave gastrointestinale (boli inflamatorii intestinale, cancer colorectal etc) si realizeaza o bariera impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, crescand imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism.

Sustine echilibrarea microbiomului intestinal in:

- reglarea tranzitului intestinal (constipatie, prevenirea episoadelor de diaree infectioasa, colici intestinale, balonare);

- modularea sistemului imunitar (reducerea riscului de aparitie a dermatitei atopice, urticariei alergice, infectiilor recurente).

Compozitie:

-1 plic Bifido Baby contine 4 g inulina imbogatita cu oligofructoza (prebiotic, molecula unica, lant molecular obtinut prin hidroliza enzimatica partiala).

Mod de administrare:

Se poate administra din prima zi de viata a copilului, asigurand o colonizare timpurie a intestinului cu bacterii pozitive: in disconfort abdominal 1-2 plicuri/zi, minim o luna, in sindrom de constipatie 1-2 plicuri/zi, 3 luni consecutiv si pentru preventie 1 plic/zi, in primele 6 luni de viata si tratamentul se continua alternand 1 luna de administrare cu 1 luna de pauza pana la 2 ani.

Prezentare:

15 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review