Zinc&Mel Sirop, 100 ml, Pro Natura

Zinc&Mel Sirop, 100 ml, Pro Natura -  - PRO NATURA
Pro Natura
P459789585
Proprietati: -Imunostimulator, antioxidant, antiageing, tonic sexual. Zincul este un mineral implicat in numeroase procese metabolice, multe dintre ele importante pentru cresterea si dezvoltarea normala a organismului. Sustine organismul in perioade [...]

Descriere: Zinc&Mel Sirop, 100 ml, Pro Natura

Proprietati:

-Imunostimulator, antioxidant, antiageing, tonic sexual.

Zincul este un mineral implicat in numeroase procese metabolice, multe dintre ele importante pentru cresterea si dezvoltarea normala a organismului.

Sustine organismul in perioade caracterizate de o imunitate scazuta.

Scade intensitatea stresului oxidativ si reduce imbatranirea precoce a tesuturilor.

Favorizeaza formarea normala a aparatului genital la copii si influenteaza pozitiv fertilitatea adultului (la femei grabeste maturarea ovulului, iar la barbati imbunatateste calitatea spermei).

In plus grabeste procesele de cicatrizare a tesuturilor lezate, mai ales in cazul arsurilor.

Mierea este o sursa bogata de minerale (fier, calciu, cupru, fosfor, magneziu, sodiu) si vitamine (A, B, C, K, PP, H), ce asigura organismului necesarul de energie fiind alimentul ideal pentru toate categoriile de varsta.

La prepararea acestui produs s-a folosit apa Pi ce este obtinuta prin purificarea si energizarea apei cu ajutorul instalatiei Life Energy. Apa Pi nu se altereaza, are o foarte mare puritate microbiologica si nu contine metale grele, calitati indispensabile pentru a asigura o buna functionare a organismului uman.

Ingrediente:

Sulfat de zinc pulbere, miere poliflora, Apa Pi.

Mod de administrare:

Copii 0 - 5 ani: 1.5ml pe zi;

Copii 6 - 14 ani: 3.5ml pe zi;

Copii peste 14 ani si adulti: 5 ml pe zi.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review