Vitamina C Junior Bioland, Picaturi solutie orala, 10 ml, Biofarm

Vitamina C Junior Bioland, Picaturi solutie orala, 10 ml, Biofarm - IMUNITATE-COPII - BIOFARM
BIOFARM
8522599

Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice. Contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dintilor si pielii. Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului imunitar, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. De asemenea, creste absorbtia fierului.

[...]

Descriere: Vitamina C Junior Bioland, Picaturi solutie orala, 10 ml, Biofarm

Concentrația:

10 ml soluție conțin Acid ascorbic (Vitamina C) 1 g

Indicații:

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice.

Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dinților și pielii. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. De asemenea, crește absorbția fierului.

Mod de administrare:

Copii între 0-1 an: 6 picături pe zi (la recomandarea medicului);

Copii între 1-3 ani: 8 picături pe zi;

Copii între 4-6 ani: 9-10 picături pe zi;

Copii între 7-9 ani: 11-12 picături pe zi;

Copii între 10-18 ani: 12-13 picături pe zi;

Adulți (peste 19 ani): 14-15 picături pe zi.

În sarcină și alăptare se administrează 17-18 picături pe zi. 1 ml soluție conține aproximativ 23 de picături. O picătură soluție conține aproximativ 4,34 mg vitamina C.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review