Ceai Imunitate Lamaie pentru Copii, RYA

P548489162
Ceai Imunitate Lamaie pentru Copii, RYA - IMUNITATE-COPII - RYA
RYA

RYA ceai pentru imunitate cu lamaie este un produs din ingrediente 100% naturale, care contribuie la susținerea sistemului imunitar, o digestie sănătoasă și un tract digestiv normal, ajutând astfel la starea de bine fizică a organismului. Stimulează capacitatea organismului de a-și păstra sănătatea și vigoarea. De aceea, este util persoanelor cu rezistența scăzută la boli, în pregătirea organismului pentru sezonul de iarnă și pentru refacerea organismului după perioade lungi de boală.
Gustul este ușor aromat și nu necesită îndulcire datorită plantelor și fructelor din amestec, însă produsul se poate utiliza și îndulcit, în funcție de preferințele fiecărui consumator

[...]

Ceai Imunitate Lamaie pentru Copii, RYA

COMPOZITIE :
 Lamaie, grație conținutului său de vitamina C, este recomandată pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea răcelilor, gripei și infecțiilor.

Echinacea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea riscului de contaminare cu bacterii, ciuperci si virusuri respiratorii.

Ceaiul verde care ajuta la sustinerea metabolismului, contribuie la controlul greutatii si sustine degradarea lipidelor.

Astragalusul este numit adaptogen, ceea ce inseamna ca ajuta la protejarea organismului impotriva diferitelor forme de stres, inclusiv a stresului fizic, mental sau emotional.

Fructele de Maces ajuta la functionarea normala a tractului intestinal si a digestiei, de asemenea ajuta si la starea de bine fizica.

Catina, bobițele mici, galben-portocalii și acrișoare conțin de zece ori mai multă vitamina C decât citricele. Trecerea de la vară la toamnă, precum si trecerea de la iarna la primavara, când apar răceala și gripa, pot fi mai ușoare cu remediile din cătină.
Proprietățile benefice ale pepenelui galben sunt determinate de compoziția sa chimică bogată. Conține o mulțime de carbohidrați rapizi care sunt absorbiți instantaneu si energizează creierul.
Merele includ capacitatea sa de a stimula imunitatea, de a reduce inflamatiile si de a ajuta la scaderea in greutate. In combinatia noastra am avut in vedere si efectele aromei de mar si gustul dulceag, care vin sa rotunjeasca savoarea formulei.

Frunzele de roinita contin un compus sub numele de acid rozmarinic care pare sa aiba proprietati antioxidante si antimicrobiene. Antioxidantii ajuta la prevenirea deteriorarii celulelor, in timp ce antimicrobienele anihileaza microorganismele care cauzeaza infectii, cum ar fi virusurile si bacteriile.

Proprietati :
Sustinerea sistemului imunitar;
Revigorarea și energizarea organismului, susținerea atenției și a puterii de concentrare
Susținerea capacității fizice și mentale
Un efect antioxidant și adaptiv (ajută organismul în condiții severe de mediu).
Se poate utiliza in cure de 3 luni/6 luni cu o pauza de 7 zile dupa     6 saptamani


Prezentare :

Cutia are 60 grame


Astfel ca dintr-o cutie dvs puteti comercializa sss
un numar de 20/22 de ceaiuri, portia recomandata fiind de 3gr la 250-300 ml de apa.
Produsele sunt disponibile in doua forme, vrac si pliculete, in functie de nevoile dumneavoastra.



Data ultimei actualizari: 2024-01-09 13:33:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review