Propolis Vitamina C cu Echinacea, 40 comprimate, Alevia

P459792596
Propolis Vitamina C cu Echinacea, 40 comprimate, Alevia - IMUNITATE-COPII - ALEVIA
Alevia

Proprietăți: Crește rezistența față de infecțiile de tipul laringitelor, amigdalitelor și rinofaringitelor. Efect benefic în infecțiile localizate la nivelul cavității bucale, tractului respirator cauzate

[...]

Descriere: Propolis Vitamina C cu Echinacea, 40 comprimate, Alevia

Proprietăți:

Crește rezistența față de infecțiile de tipul laringitelor, amigdalitelor și rinofaringitelor. Efect benefic în infecțiile localizate la nivelul cavității bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, fungi (candidă) și virusuri gripali și respiratori.
Compoziție:
Propolis (extract 2:1) 30mg, Vitamina C 100 mg, Vitamina B2 1,2 mg, Echinacea (Echinacea purpurea, extract standardizat cu 4% polifenoli) 10,00 mg
Propolisul are o acțiune antibacteriană, antifungică și antivirală. Vitamina C mărește rezistența organismului față de infecții. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimulează sistemul imunitar al organismului. Conține unele dintre cele mai eficiente substanțe active cu efect benefic în infecțiile virale și bacteriene.
Mod de administrare:
2 - 3 comprimate pe zi la copii. 3 - 4 comprimate pe zi la adulți.
Precauții:
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.
Prezentare:
40 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review