Prolol 2 Capsuni si miere, 45 tablete, Aboca

Prolol 2 Capsuni si miere, 45 tablete, Aboca
 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/IMUNITATE-COPII - ABOCA
Aboca
P459820312
Descriere: Cu cele 2 fractiuni nobile ale propolisului, Propol2 EMF cu gust de capsuni si miere pentru copii intareste sistemul imunitar al organismului si mentine sanatatea cavitatii bucale a celor
Se incarca ofertele...

Descriere Prolol 2 Capsuni si miere, 45 tablete, Aboca

Descriere:

Cu cele 2 fractiuni nobile ale propolisului, Propol2 EMF cu gust de capsuni si miere pentru copii intareste sistemul imunitar al organismului si mentine sanatatea cavitatii bucale a celor mici, in special iarna. Practice si cu gust placut, tabletele sunt foarte apreciate de copii si pot fi administrate in orice moment al zilei.

Propol2 EMF este un extract obtinut in urma unui proces de multifractionare selectiva a propolisului, obtinandu-se astfel 2 fractiuni nobile ale acestuia: Flavonoide si Cape. Prin acest proces de fractionare selectiva se elimina substantele nedorite din propolis care duc la formarea filamentelor de culoare inchisa, asigurand astfel un efect maxim al extractelor folosite.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton

Compozitie:

extract liofilizat multifractionat de propolis (Propol 2 EMF) – 3.75mg

Efecte:

intareste sistemul imunitar al organismului

mentine sanatatea cavitatii bucale a celor mici

Administrare:

Se recomanda administrarea a 2-4 tablete/zi pentru copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani si 5–8 tablete/zi pentru copii mai mari de 6 ani.

Diviziuni 45Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.