Korill Kids, 30 jeleuri

Korill Kids, 30 jeleuri - IMUNITATE-COPII - SANIENCE SRL
SANIENCE SRL
P479848060
Korill Kids este un supliment alimentar cu o formula complexa, pe baza de ulei de Krill si vitaminele A, D3, C si E. Este special formulat pentru copii si contribuie [...]

Descriere: Korill Kids, 30 jeleuri

Korill Kids este un supliment alimentar cu o formula complexa, pe baza de ulei de Krill si vitaminele A, D3, C si E. Este special formulat pentru copii si contribuie la sustinerea sistemului imunitar al celor mici si la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. 

Contine ulei de krill din cea mai pura sursa naturala de krill pescut din Antarctica. Uleiul de Krill este lipsit de substante radioactive si alte chimicale precum metalele grele. Acesta contine acizi grasi omega 3 cu rol in buna functionare a sistemului imunitar, care contribuie la sanatatea sistemului nervos si la o mai buna functie cognitiva. Uleiul de krill are o absorbtie ridicata in organism, de 98%.

Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale, la buna functionare a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase.

Vitamina C creste absorbtia fierului, contribuie la formarea colagenului necesar pentru sanatatea pielii, a ligamentelor, a vaselor de sange si are rol in mentinerea functionarii sistemului imunitar.

Vitamina D3 ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si la functionarea optima a sistemului imunitar.

Vitamina E are rol in protejarea celulelor impotriva stresului oxidative.

Bomboanele gumate au gust placut de fructe.

Mod de administrare:

Copii cu varsta peste 2 ani: 1-2 ursuleti gumati pe zi, in cure de 3 luni urmate de o luna de pauza.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review