Iskial Junior 3 ani+, 30 capsule moi, USP

P548487656
Iskial Junior 3 ani+, 30 capsule moi, USP - IMUNITATE-COPII - USP
USP

ISKIAL JUNIOR capsule masticabile susţine potenţialul maxim al copiilor, fiind un produs unic şi inovator pe bază de DHA, ulei din ficat de rechin şi vitamina D3.

[...]

Descriere: Iskial Junior 3 ani+, 30 capsule moi, USP

ISKIAL JUNIOR capsule masticabile susţine potenţialul maxim al copiilor, fiind un produs unic şi inovator pe bază de DHA, ulei din ficat de rechin şi vitamina D3.

Gust placut de lamaie.
Proprietăţi şi beneficii
  • DHA (acid docosahoxaeic, acid Omega-3) contribuie la funcţionarea normală a creierului şi a vederii. S-a dovedit faptul că DHA dezvoltă capacitatea de învăţare, îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea şi susţine organismul în perioadele de efort intelectual intens, precum olimpiadele, examenele sau concursurile şcolare. Mai mult, studiile arată efectul benefic al DHA în ameliorarea deficitului de atenţie şi stărilor impulsive. Datorită rolului său în creşsterea acuităţii vizuale, DHA susţine funcţionarea normală a vederii. 
  • Uleiul de ficat de rechin este cea mai bogată sursă naturală de substanțe valoroase, biologic active, precum alchilglicerolii si scualenul, care se găsesc şi în organismul uman. Aceste substanţe au rol dovedit în susţinerea sistemului imunitar şi în sinteza vitaminei D.
  • Vitamina D3 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și la menținerea sănătăţii oaselor şi a dinţilor.
  • Unic prin compoziţie: asigură cantitatea adecvată de DHA, vitamina D3 şi ulei din ficat de rechin într-un singur produs.
Compozitie
ISKIAL JUNIOR reprezintă o asociere între uleiul din ficat de rechin şi un conținut ridicat de vitamina D3 pentru susţinerea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului, și DHA care are un efect benefic dovedit atât asupra creierului, cât şi asupra vederii. În produsele Iskial® Junior, ingredientele se regăsesc în cantitatea recomandată de ghidurile ştiinţifice de specialitate.
Mod de administrare:
Copii începând cu vârsta de 3 ani: 1-2 capsule pe zi, înainte de masă.
2 capsule asigură 258 mg DHA, 500 mg ulei din ficat de rechin şi vitamina D3 într-o cantitate de 1000 UI.
Prezentare:
30 capsule moi masticabile.


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review