Imunorezistan junior, 135 ml, PlantExtrakt

Imunorezistan junior, 135 ml, PlantExtrakt - IMUNITATE-COPII - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
3788419

Imunorezistan Junior pentru raceala si gripa reduce  intensitatea simptomelor din starea de curbatura (dureri musculare si osteo-articulare, cefalee asociata cu dureri ale globilor oculari). Revigoreaza organismal, grabeste  vindecarea si este lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii). 

[...]

Descriere: Imunorezistan junior, 135 ml, PlantExtrakt

Proprietăți:
Reduce intensitatea simptomelor din starea de curbătură (dureri musculare și osteo-articulare, cefalee asociată cu dureri ale globilor oculari)
Revigorează organismul
Bine tolerat de organism
Lipsit de toxicitate (fără reacții adverse și contraindicații)
Gust plăcut de sirop natural de fructe
Ușor de administrat
Prin prelucrare în stare proaspătă și extracție la rece (metoda de fabricație Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acțiunea terapeutică.

Compoziție:
100 g conțin: suc stabilizat și standardizat din *Echinacea purpurea 20 g, extract din muguri de Coacăz negru - *Ribes nigrum MG=D1 (extract gemoterapic) 6,67 g, extracte vegetale de: Pelargonium sidoides (Umckaloabo) 4 g, *Eupatorium perfoliatum 0,33 g și sirop cu zahăr invertit din fructe proaspete de Rosa Canină (Măceș) 25 g.
Valoareenergetică: 1,24 kcal/g.
*Plantă din cultură ecologică.
CerificareEcoInspect Ro-008.

Recomandări:
Susține refacerea și revitalizarea organismului copiilor în timpul infecțiilor respiratorii - recomandat la debutul infecțiilor  de tip viral și/sau bacterian ale căilor respiratorii superioare.
Preparatul asociază efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, acțiunea antiinflamatoare dată de Eupatorium perfoliatum - recomandat în curbătură musculară însoțită de dureri osoase și cefalee asociată cu globi oculari dureroși, precum și efectele plantei de origine africană, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral și expectorant, permițând organismului să expectoreze mucusul contaminat, creând astfel condiții mai puțin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor și virusurilor.

Mod de administrare:
1 – 2 ani: 3 ml de 2 ori pe zi
2 – 4 ani: 3 ml de 3 ori pe zi
5 – 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi
peste 7 ani: 5 -6 ml de 4 -5 ori pe zi
Se poate administra și  diluat în puțină apă, în capacul dozator.
În prima zi se recomandă un număr dublu de administrări.
Îmbunătățirea stării generale poate apare din prima zi de administrare.
Se continuă administrarea și după îmbunătățirea stării generale, timp de încă 3-4 zile.

Prezentare:
135 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review