ImunoKid sirop cu miere, 100 ml, FarmaClass

  • -10%
ImunoKid sirop cu miere, 100 ml, FarmaClass - IMUNITATE-COPII - FARMACLASS
FarmaClass
I5355
Proprietăți: Conține combinația eficientă de extracte biologic active care determină creșterea capacității de apărare a organismului copilului la infecții bacteriene, virale. Extractul de [...]

Descriere: ImunoKid sirop cu miere, 100 ml, FarmaClass

Proprietăți:
Conține combinația eficientă de extracte biologic active care determină creșterea capacității de apărare a organismului copilului la infecții bacteriene, virale. Extractul de Echinacea este imunomodulator, imunostimulant: crește capacitatea de apărare nespecifică prin creșterea semnificativă a fagocitozei, crește activitatea celulelor polimorfonucleare cu 27% și eliberarea limfochinelor prin limfocitoză cu 180%, stimulează fibroblaștii. Este antiviral (prin echinacozide).ImunoKid este un imunostimulator blând, eficace mai ales în cazul îmbolnăvirilor gripale. Extractele vegetale aduc în plus un aport de vitamine și minerale (complex B, vitamina C, E, PP, Ca, K, Fe, Mg,P) care ajută la creșterea și dezvoltarea armonioasă a organismului la copii. Este antioxidant și adaptogen crescând capacitatea de apărare a organismului la diverși agenți infecțioși cât și la stres.
Recomandări:
ImunoKid se recomandă pentru creșterea capacității de apărare a organismului copilului la agenți infecțioși; este eficient în caz de gripă și răceală și în stări de convalescență după îmbolnăviri; susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a organismului.
Compoziție:
100 ml. conțin: ml./flc.
Miere de albine 20 ml./flc
Echinaceea purpureea extract 7 ml./flc
Rosa canină (maceș) extract 5 ml./flc
Ribes nigrum (coacaz negru) extract 4 ml./flc
Vaccinum myrtillus (afin) extract 4 ml./flc.
Mod de administrare :
- copii 1-3 ani: 2.5 ml x 2/zi,
- copii 4-7 ani: 5ml x 2/zi,
- >7 anii: 7.5ml x 2/zi
Prezentare:
100 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review