Immunomix Plus Sirop Copii, 210 g, Aboca

W60511
Immunomix Plus Sirop Copii, 210 g, Aboca - IMUNITATE-COPII - ABOCA
Aboca

DESCRIERE: ImmunoMix Plus sirop este un produs 100% natural, rezultat al cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de Echinacea (Echina2-

[...]

Immunomix Plus Sirop Copii, 210 g, Aboca

DESCRIERE:

ImmunoMix Plus sirop este un produs 100% natural, rezultat al cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de Echinacea (Echina2-LMF) si a sucului liofilizat de Soc. Formula este completata de mucilagiile extractului liofilizat de Nalba. Gust placut, ideal pentru copii.

INDICATII:

Immunomix Plus sirop este un adjuvant recomandat pentru sustinerea sistemului natural de aparare a organismului.

Actiune:

Formula exclusiva a Immunomix Plus sirop are efect imunostimulator si de refacere a organismului. Echina 2-LMF: Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida. Este un extract titrat si standardizat in echinacozide si polizaharide, pe care Aboca il obtine pornind de la o varietate de Echinacea pallida, cultivata direct de catre Aboca in regim de Agricultura Ecologica. Sucul de Soc si Mierea ofera produsului un gust placut, astfel incat sa faca ideala administrarea acestuia la copii.

INGREDIENTE:

Zahar din trestie de zahar*, Miere de Salcam*, Apa, suc concentrat din fructe de Soc (Sambucus nigra)*, aroma naturala de Lamaie, mucilagii liofilizate din frunze de Nalba (Malva silvestris)*, aroma naturala, extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida (Echinacea pallida) (Echina2-LMF)*.

*Ingredient Ecologic

MOD DE UTILIZARE:

Pentru copiii de la 2 la 12 ani se administreaza 0,5 ml pentru fiecare kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi. Pentru copiii peste 12 ani se recomanda 20 ml de produs pe zi. Siropul se va administra de preferinta dimineata, pentru o perioada de cel putin 20 de zile, folosind dozatorul special; doza poate fi crescuta pana la doua administrari pe zi. Produsul poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, infuzii sau sucuri de fructe. Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 zile. Eventuala prezenta de particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

AVERTIZARI:

Pentru utilizarea corecta a produsului in primii ani de viata ai copilului, se recomanda sa se solicite sfatul medicului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

MOD DE PREZENTARE:

Supliment alimentar, Flacon de 210 g cu dozator



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review