Estabiom Baby picaturi orale, 5 ml, USP

  • -10%
Estabiom Baby picaturi orale, 5 ml, USP - IMUNITATE-COPII - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/IMUNITATE-COPII - USP
USP
P479851520

Estabiom® baby picături orale este un supliment alimentar care asigură unele dintre cele mai bine testate tulpini bacteriene, Lactobacillus rhamnosus GG și Bifidobacterium breve BR03 și Fructooligozaharide (FOS). Suplimentul alimentar este îmbogățit cu vitamina D3 care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copilului, la menținerea sănătații sistemului osos și a dinților și la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Se incarca ofertele...

Descriere Estabiom Baby picaturi orale, 5 ml, USP

Proprietati:
Funcționarea sistemului imunitar uman depinde de structura florei sale intestinale, denumită și microbiom. Atunci când este normal format, microbiomul creează o barieră interna împotriva bacteriilor, virusurilor, alergenilor și toxinelor. Primii 3 ani din viața unui copil sunt cruciali pentru formarea microbiomului său și crearea unei imunități pe viață.
Estabiom® baby picături orale este un supliment alimentar care asigură unele dintre cele mai bine testate tulpini bacteriene, Lactobacillus rhamnosus GG și Bifidobacterium breve BR03 și Fructooligozaharide (FOS). Suplimentul alimentar este îmbogățit cu vitamina D3 care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copilului, la menținerea sănătații sistemului osos și a dinților și la menținerea funcției normale a sistemului muscular. Tehnologia de microîncapsulare protejeaăa bacteriile Lactobacillus rhamnosus GG și
Bifidobacterium breve BR03 asigurându-le astfel transportul eficient la nivelul intestinului, unde se multiplica și suplimentează flora intestinală naturală a copilului. Siguranța și performanța ingredientelor conținute în preparat au fost confirmate în numeroase studii de cercetare.

Mod de administrare:
Copii 0-6 luni: 5 picături zilnic;
Copii 7-12 luni: 7 picături zilnic;
Copii cu vârsta peste un an: 10 picături zilnic.
Măsurați cantitatea corespunzatoare de produs cu pipeta atașată flaconului; se poate picura direct în cavitatea bucală, se poate administra cu o lingură sau se poate dizolva într-un lichid cald (a se consuma imediat după preparare).
A se agita înainte de utilizare pentru a obține o soluție omogenă. Constituirea depunerilor este o proprietate naturală a produsului.

Ingrediente:
- agent de încărcare: ulei de Floarea-soarelui; Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53101) (esteri poliglicerolici ai acizilor grași); FOS (fructooligozaharide); Bifidobacterium breve BR03 (esteri poliglicerolici ai acizilor grași); stabilizator: mono și digliceride ale acizilor grași esterificați cu acid citric; vitamina D3 (trigliceride cu catenă medie, colecalciferol, alfa-tocoferol).

Precautii:
Produsul trebuie utilizat în maxim 30 de zile de la prima deschidere a ambalajului.
A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, într-un loc uscat, protejat de umiditate și lumina. Produsul este stabil la temperatura camerei și nu trebuie depozitat la frigider.

Prezentare:
5 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.