Detrical D3 2000 UI, 20 comprimate efervescente, Natur Produkt

Detrical D3 2000 UI, 20 comprimate efervescente, Natur - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/IMUNITATE-COPII - NATUR PRODUKT
P479849725
Proprietati: Vitamina D3 este supranumită și vitamina soarelui, întrucât organismul uman reușește să o sintetizeze în piele, la contactul acesteia cu razele solare. O expunere zilnică de
Se incarca ofertele...

Descriere Detrical D3 2000 UI, 20 comprimate efervescente, Natur Produkt

Proprietati:

Vitamina D3 este supranumită și vitamina soarelui, întrucât organismul uman reușește să o sintetizeze în piele, la contactul acesteia cu razele solare. O expunere zilnică de 10-15 minute este suficientă pentru sinteză, interval în care vitamina produsă sub efectul razelor solare poate acoperi până la 80% din necesarul zilnic. În scopul de a furniza organismului o doză suficient de mare de vitamina D, nu este nevoie de o expunere îndelungată la soare.

Câteva ore de stat la plajă în timpul vacanței de vară nu duc la creșterea cantității de vitamina D la nivelul pielii. În ciuda faptului că organismul nostru absoarbe vitamina D sub influența soarelui, resursele obținute în acest fel se epuizează rapid. Studii recente au arătat că deficitul de vitamina D3 este corelat cu dezvoltarea anumitor boli și este văzut ca un factor de risc pentru apariția lor, respectiv boli autoimune, boli metabolice, boli cardiovasculare, hipertensiune, diabet de gradul I, II.

Beneficii:

Suport pentru sistemul imunitar

Mentinerea sanatatii sistemului osos

Sustinerea functiei normale a sistemului muscular

Ingrediente:

1 comprimat efervescent contine: 50 µg (2000 UI) vitamina D (1000 %*)

*VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (conf. Regulamentului 1169/2011).

Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Mod de utilizare:

1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat intr-un pahar cu apa. Destinat adultilor.

Prezentare:

Tub cu 20 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.