Ascovit Picaturi Imunno Baby, 7.5ml

Ascovit Picaturi Imunno Baby, 7.5ml -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
P479850508

Descriere: Ascovit Picaturi Imunno Baby, 7.5ml

Vitamina D si bacteriile lactice din compozitia Ascovit Immuno Baby combina beneficiile terapeutice ale vitaminei D cu cele ale bacteriilor lactice, sustinand un inceput sanantos al bebelusului.

Proprietati:

- Reduce riscului aparitiei si severitatii colicilor si riscului aparitiei diareii in cazul administrarii de antibiotice. Reducere eczemele (dermatita atopica).

- Contribuie la metinerea functiei normale a sistemului muscular.

- Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al bebelusui, absortia/utilizarea normala a calciului si a fosforului, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

- Alaturi de vitamina D, acest produs mai contine 200 de milioane de bacterii lactice naturale ce provin din doua culturi atent selectate de Lactobacillus rhamnosus si Lactobacillus reuteri. Lactobacilii pot fi gasiti in mod natural in laptele matern.

- Produsul este fara zahar, conservanti, alergeni, coloranti, gluten, lactoza si gelatina.

Ingrediente: Agent de incarcare, ulei de floarea-soarelui, lactobacillus reuteri (amidon de porbum), lactobacillus rhamnosus (maltodextrina), FOS/fructo-oligozaharide, vitamina D/colecalciferol 2,5 - 2,75% (trigliceride cu catena medie, DL- alfa tocoferol).

Mod de utilizare: 5 picaturi pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 7,5ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review