Ascovit cu Vitamina C aroma de piersica, 20 comprimate

Ascovit cu Vitamina C aroma de piersica, 20 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/IMUNITATE-COPII - GSK SRL OMEGA PHARMA
P26311
Ascovit cu Vitamina C aroma de piersica, 20 comprimate, Omega Pharm Compozitie: Vitamina C (acid ascorbic) 100 mg, 166,66% DZR Aroma (portocale, lamaie, grapefruit, piersici,capsuni, coacaze, zmeura) 3
Se incarca ofertele...

Descriere Ascovit cu Vitamina C aroma de piersica, 20 comprimate

Ascovit cu Vitamina C aroma de piersica, 20 comprimate, Omega Pharm

Compozitie:

Vitamina C (acid ascorbic) 100 mg, 166,66% DZR Aroma (portocale, lamaie, grapefruit, piersici,capsuni, coacaze, zmeura) 3 mg. 

Excipienti pentru un comprimat. %DZR= procent din doza zilnica recomandata 

Actiune: 

Vitamina C (acidul ascorbic) este un important factor vitaminic cu rol in biogeneza substantei intracelulare, intervenind in procesele metabolice de oxidoreducere, in metabolismul glucidelor, proteinelor si lipidelor. 

Are un puternic efect antioxidant, participand la distrugerea radicalilor liberi si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la infectii. 

In plus, Vitamina C favorizeaza depunerea calciului in oase, intervenind in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un excelent tonic al capilarelor. 

Utilizari: 

Supliment alimentar util in carenta de vitamina C, care poate sa apara la copii sau adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Atentionari: Poate provoca: precipitarea oxalatilor si a uratilor in urina acida, rareori diaree. 

A nu se utiliza in caz de: litiaza renala, stari de supraincarcare cu fier, talasemie, deficit de acid folic sau la cei care primesc frecvent transfuzii de sange. Acidul ascorbic poate favoriza precipitarea sulfamidelor din urina. 

Mod de administrare: 

Adulti: 1 comprimat/zi 

Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie. 

Comprimatele se lasa sa se topeasca lent in gura sau se mesteca. Pastrare: A se pastra la 15-20 grade Celsius in ambalajul original A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj 

Mentiuni: 

Supliment alimentar A nu se depasi doza zilnica recomandata Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat 

Prezentare: 

20 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.