Alvityl Defense sirop, 120 ml, Urgo

W57946
Alvityl Defense sirop, 120 ml, Urgo - IMUNITATE-COPII - URGO
URGO
Compoziție : Extract glicolic de Echinacea purpurea ( părțile aeriene ) , extract glicolic de propolis . Vitamina C sub formă de L-ascorbat de calciu , extract glicolic de Echinacea augustifolia ( ră [...]

Alvityl Defense sirop, 120 ml, Urgo

Compoziție :

Extract glicolic de Echinacea purpurea ( părțile aeriene ) , extract glicolic de propolis . Vitamina C sub formă de L-ascorbat de calciu , extract glicolic de Echinacea augustifolia ( rădăcină ) , extract hidroalcoolic din fructe de măceș ( Rosa canină ) și excipienți : sorbitol , sirop de glucoză , aromă tutti- frutti , acid citric , aromă naturală de portocale , suc de morcovi .

Indicații :

Alvityl Defenses Sirop conține 3 ingrediente cheie (echinacea, propolis și vitamina C), care ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului la orice vârstă, mai ales pe timpul iernii , în perioade de schimbări sezoniere sau în cazuri de slăbiciune fizică.

De asemenea, este recomandat în scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care suferă în mod repetat de afecțiuni ORL sau în asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la întărirea organismului.

Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses și-a dovedit eficacitatea clinică în prevenirea infecțiilor căilor respiratorii la copii.

Mod de administrare :

Copii până la 6 ani : 1 linguriță(5ml) X 2 / zi .

Copii peste 6 ani : 2 lingurițe ( 10 ml ) X 2 / zi .

Adulți : 3 lingurițe ( 15 ml ) X 2 / zi .

A se agita flaconul înainte de utilizare.

Precauții :

Nu se recomandă persoanelor alergice la produse apicole și la plante din familia Asteraceae ( Compositae ) .

A nu se depăși diza zilnica recomandată.

Consumul excesiv poate avea efecte laxative .

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un stil de viață sănătos .

Nu se recomandă femeilor gravide și celor care alăptează .

Prezentare:

Cutie cu 1 flacon x 120 ml.

W57946