Alinan Proimmunity sirop, 150ml, Fiterman

W60904
Alinan Proimmunity sirop, 150ml, Fiterman - IMUNITATE-COPII - FITERMAN
Fiterman
Proprietăți: Pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. În timpul perioadei de boală sau de convalescență. Ingrediente active: 80 mg tinctură de propolis. 50 mg extract uscat din fructe [...]

Alinan Proimmunity sirop, 150ml, Fiterman

Proprietăți:

Pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. În timpul perioadei de boală sau de convalescență. Ingrediente active: 80 mg tinctură de propolis. 50 mg extract uscat din fructe de șoc. 30 mg extract uscat de echinacea. 30 mg vitamina C. 20 mg extract uscat din fructe de măceș. 2 mg zinc ionic.

Ingrediente:

Apă purificată, zahăr, glicerol, ulei de ricin hidrogenat și polietoxilat, tinctură de propolis, extract din fructe de șoc, extract de echinacea, acid ascorbic, extract de măceș, gluconat de zinc, corector de aciditate (carbonat de sodiu), stabilizator (edetat disodic), conservant (extract de rozmarin).

Mod de administrare:

Pentru funcționarea normală a sistemului imunitar se recomandă administrarea în special în sezonul rece:

1. În cure de 2 săptămâni, alternate cu perioade egale de pauză: 1-3 ani: 5 ml pe zi; 4-6 ani: 5-10 ml pe zi;

Peste 7 ani: 5-7,5 ml pe zi. La această categorie de vârstă poate fi utilizat și Proimmunity® capsule.

2. În administrare continuă: 1-3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi; 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi;

Peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. La această categorie de vârstă poate fi utilizat și Proimmunity® capsule.

Poate fi administrat și în cazul imbolnăvirilor (ex. Afecțiuni respiratorii) sau în perioada de convalescență ca adjuvant: 1-3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi; 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi; Peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi.

La această categorie de vârstă poate fi utilizat și Proimmunity capsule. Se recomandă ca administrarea siropului să se facă utilizând seringa dozatoare inclusă. Se poate administra și cu ajutorul unei lingurițe obișnuite: 1 linguriță = 5 ml.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review