Ulei din seminte de in 100 ml - Manicos

Ulei din seminte de in 100 ml - Manicos - COLESTEROL - MANICOS
Manicos
P438799713
Uleiul de in este benefic pentru intreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducator, pana la sistemul circulator si sistemul imunitar. Beneficii: previne si trateaza cancerul de san si [...]

Descriere: Ulei din seminte de in 100 ml - Manicos

Uleiul de in este benefic pentru intreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducator, pana la sistemul circulator si sistemul imunitar. Beneficii: previne si trateaza cancerul de san si colon; trateaza problemele de piele precum eczeme si acnee; trateaza astmul si diabetul; reduce tensiunea arteriala; trateaza artrita reumatoida ; reduce nivelul de colesterol ; stimuleaza sistemul imunitar; vindeca ranile; lupta impotriva obezitatii; trateaza matreata; imbunatateste absorbtia calciului; amelioreaza simptomele alergiilor; trateaza depresia; imbunatateste functiile cerebrale; amelioreaza simptomele sindromului premenstrual.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review