Ulei din ficat de cod, 80 capsule, Lysi

  • -5%
Ulei din ficat de cod, 80 capsule, Lysi - COLESTEROL - LYSI
Lysi
P479852264

Uleiul din ficat de cod Lysi contine si vitamina D, care contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, precum si la functionarea normala a sistemului imunitar.

[...]

Descriere: Ulei din ficat de cod, 80 capsule, Lysi

Uleiul din ficat de cod Lysi reprezinta o sursa traditionala de vitamine A si D si de acizi grasi Omega 3, cu o mare biodisponibilitate.

Cercetarile publicate in reviste stiintifice din toata lumea au aratat ca acizii grasi Omega 3 au multe efecte benefice pentru sanatate.

Uleiul din ficat de cod Lysi contine si vitamina D, care contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, precum si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Fiecare capsula moale contine 500 mg ulei din ficat de cod.

Ingrediente:
Ulei din ficat de cod, vitamina A (retinil palmitat), vitamina D3 (colecalciferol), capsula (gelatina, glicerol, apa purificata).

Mod de administrare:
Doza recomandata de 2 capsule/zi pentru adulti si copii de peste 6 ani.

Contraindicatii:
Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui ar trebui sa ceara confirmarea medicului inainte de consumarea produsului.

Prezentare:
80 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review