Ulei de Leurda, 30 capsule, Parapharm

Ulei de Leurda, 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P459828294
Ulei de leurda contine ulei obtinut prin macerarea frunzelor de leurda, cu beneficii multiple pentru organism. Leurda contribuie la sustinerea organismului in procesul de reglare a tensiunii arteriale; mentinerea concentratiilor [...]

Descriere: Ulei de Leurda, 30 capsule, Parapharm

Ulei de leurda contine ulei obtinut prin macerarea frunzelor de leurda, cu beneficii multiple pentru organism.

Leurda contribuie la sustinerea organismului in procesul de reglare a tensiunii arteriale; mentinerea concentratiilor colesterolului si a trigliceridelor din sange in limitele normale; mentinerea sanatatii si supletea vaselor de sange; sustinerea functionarii normale a sistemului cardiovascuar; sustinerea detoxifierii tractului intestinal

Ingrediente:

1 capsula contine:

Macerat uleios de leurda (Alliuym ursinum) 498mg

Vitamina E (Tocoferil acetat) 2.00mg

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata

Mod de administrare:

-se recomanda consumul de 2 x 1 capsula / zi cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe) de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei, exclusiv de catre adulti. 

Atentionare: Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat; a se pastra ferit de accesul copiilor mici; este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate; este contraindicata folosirea de catre femeile gravide, a celor care alapteaza si de catre copii.

Mod de prezentare:

30 de capsule gelatinoase/ cutie. 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review