Secom Good Routine, Krill Oil, 60 capsule vegetale

Secom Good Routine, Krill Oil, 60 capsule vegetale - COLESTEROL - SECOM
Secom
P479848578
KRILL OIL Forma patentata de ulei de krill Antarctic pentru mentinerea colesterolului in parametri normali si sanatatea articulatiilor. Ulei de krill Reprezinta o asociere unica a ingredientelor regasite in mod [...]

Descriere: Secom Good Routine, Krill Oil, 60 capsule vegetale

KRILL OIL

Forma patentata de ulei de krill Antarctic pentru mentinerea colesterolului in parametri normali si sanatatea articulatiilor.

Ulei de krill

Reprezinta o asociere unica a ingredientelor regasite in mod natural in compoziția sa, precum: acizi grași Omega-3, Fosfolipide, Colina și Astaxantin. Uleiul de krill SUPERBABoost™ este extras exclusiv din Euphausia superba, o specie de krill (crustacee) din Antarctica, printr-un procedeu brevetat.

Acizi grasi Omega-3

Sunt nutrienti intens studiati stiintific cu numeroase actiuni benefice precum sanatatea inimii, a creierului, a vederii, a ficatului, a pielii si a articulatiilor. Acizii grasi Omega-3 din uleiul de krill sunt eficient transportati si incorporati in membranele celulare datorita legarii de fosfolipide. Integrati in structura membranelor celulare, EPA si DHA au capacitatea de a influenta fluiditatea acestora, procesele de semnalizare celulara precum si parametrii metabolici celulari.

Colina

Reprezinta un nutrient considerat similar vitaminelor din complexul B, esential pentru functionarea normala a celulelor. Aceasta contribuie la metabolismul normal al lipidelor - proces cheie prin care organismul converteste sursele de grasimi in surse de energie. De asemenea, contribuie la sprijinul functiei normale a ficatului.

Astaxanthin

Astaxantinul din uleiul de krill este un antioxidant puternic si cel care imprima coloratia rosie a acestuia, cu rol stabilizator pentru acizii grasi Omega-3.

Utilizare:

KRILL OIL se recomanda pentru sanatatea inimii si mentinerea nivelului normal al lipidelor in sange, suport antiinflamator, antioxidant, sustinerea recuperarii dupa exercitii fizice, suport oferit cartilajelor si articulatiilor, in manifestarile premenstruale, cele asociate ochiului uscat si in cazul modificarilor de dispozitie.

Mod de administrare:

2 capsule/zi la masă, cu un pahar cu apa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.





Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review