Sanohepatic Colesterol Plus, 60 comprimate filmate, Zdrovit

  • -5%
Sanohepatic Colesterol Plus, 60 comprimate filmate, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COLESTEROL - ZDROVIT
ZDROVIT
P548487702

Colesterolul bun (HDL) provine din două surse – din ficat și alimentație. Monacolina K este o substanță activă extrasă din drojdia de orez roșu, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol.

Se incarca ofertele...

Descriere Sanohepatic Colesterol Plus, 60 comprimate filmate, Zdrovit

Colesterolul bun (HDL) provine din două surse – din ficat și alimentație. Monacolina K este o substanță activă extrasă din drojdia de orez roșu, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol.
Colina este o vitamină hidrosolubilă care contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a metaboliților inutili acumulați în organism înlesnind funcțiile ficatului. Eficiența acesteia crește prin asociere cu vitamina B12.
Combinația dintre vitaminele B6&B12 și acidul folic ajută la reducerea oboselii și extenuării, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de administrare:
- 2 comprimate pe zi înghițite cu suficient lichid. Destinat adulților.

Ingrediente:
- 2 comprimate conțin: fitoseroli 800 mg, colină 82,50 mg, monacolină K 2,9 mg, acid folic 200 µg (100%), vitamina B6 1,4 mg (100%*), vitamina B12 2,5 µg (100%*)
*VNR – Valoare Nutrițională de Referință (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Contraindicații:
Nu va fi utilizat de femeile însărcinate sau cele care alăptează. Nu trebuie folosit concomitent cu medicamente hipolipemiante, antifungice sau antibiotice. Nu este recomandat consumul concomitent de suc de grapefruit.

Prezentare:
60 comprimate filmateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.