Mollers Total, 14 capsule + 14 comprimate, Mollers

Mollers Total, 14 capsule + 14 comprimate, Mollers - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COLESTEROL - MOLLER'S
5.0 (1 review-uri)
Moller's
P479848214

Mollers Total combina intr-o doza unica pe zi 1 capsula cu acizi grasi polinesaturati Omega-3 si 1 comprimat cu extract standardizat de radacina de Ginseng si alte extracte naturale, vitamine si minerale.

Se incarca ofertele...

Descriere Mollers Total, 14 capsule + 14 comprimate, Mollers

Adresat adultilor, o combinatie unica de 1 capsula cu acizi grasi polinesaturati Omega-3 si 1 comprimat cu extract standardizat de radacina de Ginseng si alte extracte naturale, vitamine si minerale, cumulind in total 25 de ingrediente active. Fiecare blister este inscriptionat cu zilele saptaminii pentru usurinta in administrare.

In doza unica pe zi, Omega-3 natural provenit din surse sustenabile cit si multivitamine si minerale pentru un suport total pentru organism:

- reducerea oboselii si a extenuarii -> doza mare de Ginseng, 100 mg / comprimat, cu 8% ginsenozide

- sustinerea imunitatii -> nu mai putin de 800 UI vit D

- sustinerea sistemului cardiovascular -> acizi grasi Omega-3 naturali.

Mod de administrare:

Câte 1 capsulă și 1 comprimat filmat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă.

Se recomandă cure de 3 luni, urmate de 3 săptămâni de pauză.

Prezentare:

14 capsule + 14 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.