Dacia Plant Normocolesterol, 60 comprimate, 1+1

Dacia Plant Normocolesterol, 60 comprimate, 1+1 -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P459821807
Proprietăți: Este un produs natural recomandat pentru menținerea concentrației normale a colesterolului și a grăsimilor din sânge. Scade cantitatea de grăsimi în sânge ( [...]

Descriere: Dacia Plant Normocolesterol, 60 comprimate, 1+1

Proprietăți:
Este un produs natural recomandat pentru menținerea concentrației normale a colesterolului și a grăsimilor din sânge. Scade cantitatea de grăsimi în sânge (hipolipemiant), scade colesterolul (hipocolesterolemiant), scade trigliceridele, stimulează activitatea ficatului, coleretic, colagog, stomahic, antispastic, tonic amar, stimulent al peristaltismului, reglează greutatea corporală.
Colesterolul face parte alături de trigliceride din marea clasă a lipidelor. Lipidele (grăsimile) constituie alături de proteine, glucide (zaharuri), vitamine, și minerale sursa activă de nutrimente necesare menținerii vieții. Cu toate acestea din cauza alimentației incorecte, a stresului și a predispoziției moștenite, metabolismul lipidic se dereglează și se formează mai mult colesterol și triglieceride, care treptat încep să se depună atât vizibil, prin creșterea greutății corporale, cât și invizibil cu ochiul liber , pe pereții vaselor de sânge (ateroscleroză) și la creșterea riscului de îmbolnăviri cardiovasculare.
Indicații:
Valori crescute ale colesterolului, arterită obliterantă, diabet și tulburări asociate lui (în special bolile vasculare), ischemie cardiacă asociată cu hipercoleșterolemie ( adjuvant).
Ingrediente /1 comprimat :
100mg papădie radix, 100mg brusture, 100mg cicoare, 50mg mesteacăn, 50mg gugul rășină, 50mg turmeric, 50mg ghimbir radix, 5mg ulei volatil coriandru,400mg celuloză .
Mod de administrare:
- pentru adulți și copii peste 14 ani 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese (adulții pot lua de 3 ori pe zi 2 comprimate pe perioade scurte de 2-3 săptămâni în situații solicitante)
- pentru copii între 10 și 14 ani ½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese;
- pentru copii sub 10 ani este recomandat după vârstă și greutatecu avizul medicului.
Contraindicații:
Graviditate și lehuzie. Intoleranță la lactoză sau la oricare dintre componentele produsului.
Prezentare:
60+60 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review