Colesterol, M107, 63 capsule, Fares

P39475
Colesterol, M107, 63 capsule, Fares - COLESTEROL - FARES
Fares

Acest produs combina frunzele de maslin si de anghinare pentru a sprijini metabolismul lipidelor si nivelul normal al colesterolului. Frunzele de mesteacan vin sa sprijine in plus nivelul normal de colesterol in sange.

[...]

Colesterol, M107, 63 capsule, Fares

100% natural

Beneficii:

  • Frunzele de maslin si de anghinare sustin metabolismul lipidic si al colesterolului, ajuta la mentinerea unui nivel normal al colesterolului;
  • Anghinarea contribuie la nivelul normal al lipidelor din sange, ajuta la sustinerea fluxului sucurilor digestive; mentine un ficat sanatos ;
  • Papadia sustine detoxifierea organismului prin stimularea diurezei;
  • Mesteacanul sustine nivelul normal al colesterolului din sange.

Ingrediente/1cps: extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2,5% cinarina 176 mg, extract uscat de frunze de maslin (Olivae folium) standardizat in min. 10% oleuropeina 132 mg, extract uscat de radacina de papadie (Taraxaci radix) standardizat in min. 5% polifenoli 44 mg, extract uscat din oleorezina de Commiphora mukul standardizat in min. 10% guggusterone 44 mg, frunze de mesteacan (Betulae folium) 35,2 mg, ulei esential de morcov (Daucus carota aetheroleum) 4,4 mg, ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum) 4,4 mg. Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Mod de administrare:
Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa.
Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei:
minim 3 luni.

Atentionari:
Nu se recomanda copiilor sub 7 ani, in caz devobstructie biliara sau risc crescut pentru obstructie biliara, insuficienta hepatica severa, insuficienta renala acuta si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:
Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.

Efecte secundare si interactiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Produs in Romania

Proprietati ingrediente:

  • Anghinarea, planta compozita indigena in zona mediteraneana, a fost cultivata din vremuri stravechi in scopuri culinare. A devenit mai importanta ca planta medicinala in perioada recenta, ca urmare a descoperirii cinarinei. Acest compus amar, este prezent in frunzele plantei si, alaturi de alti compusi, confera anghinarei proprietati de mentinere a sanatatii ficatului, de sustinere fluxului sucurilor digestive, si de detoxifiere.
  • Maslinul este marcant prezent in toate religiile (crestin, iudaism, islam) simbolizand pace, longevitate, intinerire, autoritate, o multime de legende si povesti fiind ancorate in istoria sa. Maslinul a fost cultivat inca din primele perioade ale istoriei omenirii, frunzele sale fiind folosite pe scara larga in medicina populara din regiunile din jurul Marii Mediterane. Prima mentiune medicala oficiala a frunzei de maslin, un raport care descrie calitatile sale, a aparut in 1854, in Jurnalul Farmaceutic. In 1962, un cercetator italian a raportat pentru prima data ca oleuropeina din frunzele de maslin a scazut tensiunea arteriala la animale (Panizzi L. si colab., 1960).
  • Papadia a fost cunoscuta ca planta medicinala printre medicii arabi ai Evului Mediu (Avicenna, sec. XI) si in cartile medicinale europene clasice din aceasta perioada (Vollmer sec XIII, Johann von Cube 1488 etc.). Madaus, in 1938, subliniaza efectele benefice asupra ficatului.
  • Guggul (gum guggul) este o rasina produsa de arborele de Commiphora mukul. Preparatele tipice de guggulipide contin 2,5-5% din steroli vegetali - guggulsteronele E si Z. S-a raportat ca aceste doua componente exercita in organism efecte asupra lipidelor.
  • In Europa, cultul mesteacanului este atribuit faptului ca a fost unul dintre cei mai vechi copaci postglaciari din nordul Europei. Utilizarea terapeutica a mesteacanului merge in urma probabil pana la grecii antici si la romani, unde Pliniu o mentioneaza pe scurt. A fost folosit de triburile teutonice in potiuni pentru forta si frumusete. In credinta populara germana este arborele primaverii.
  • Uleiul din esential de morcov este un tip de ulei extras prin distilare cu abur din semintele plantei Daucus carota si, de asemenea, din planta uscata in sine. Componentele majoritare responsabile de efect sunt carotol, acetat de geranil, alfa-pinen, beta-pinen, beta-cariofilen si sabinen.
  • Uleiul esential de lamaie este obtinut prin expresie din coaja proaspata a fructului. Este un lichid galben pal, limpede, avand un gust de lamaie si un miros parfumat, considerat in medicina secolului trecut ca stimulent si aromatic. Compusii bioactivi principali identificati in uleiul esential de lamaie au fost limonen, β-pinen si γ-terpinen.

Recomandari:
Colesterol | afectiuni hepato biliare | sistem digestiv | detoxifiere

Prezentare:

63 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review