Colesterol 2, M105A, 63 capsule, Fares

P438798862
Colesterol 2, M105A, 63 capsule, Fares - COLESTEROL - FARES
Fares
Proprietăți: Contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului. Susține buna funcționare a ficatului și vezicii biliare. Turmericul scade colesterolul circulant prin transformarea sa în acizi biliari, [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Colesterol 2, M105A, 63 capsule, Fares

Proprietăți:

Contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului. Susține buna funcționare a ficatului și vezicii biliare. Turmericul scade colesterolul circulant prin transformarea sa în acizi biliari, scade colesterolul rău (LDL), reduce lipidele, are efect antihepatotoxic, antioxidant, astfel protejează aparatul cardiovascular.

Anghinarea contribuie la scăderea nivelului colesterolului sangvin atât prin reducerea sintezei cât și prin transformarea lui în acizi biliari. Cercetările asupra efectelor acestei plante au demonstrat acțiunea protectoare hepatică, stimulentă asupra vezicii biliare și de întărire a funcției antitoxice a ficatului.

Frunzele de măslin scad colesterolul rău (LDL) și colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arterială, ajută la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), având un rol important în protejarea pereților vasculari. Fructele de armurariu au acțiune hepatoprotectoare, antihepatotoxică, antioxidantă, stimulează producerea și eliminarea bilei în intestin.

Efectul hepatoprotector al fructelor de armurariu contribuie la funcționarea normală a ficatului ajutând astfel la metabolizarea corectă a colesterolului la nivel hepatic.

Silimarina din compoziția armurariului contribuie de asemenea la protejarea ficatului în cazul unei diete bogate în grăsimi.

Ingrediente/capsulă:

- turmeric (Curcumae longae rhizoma) 132 mg; - frunze de anghinare (Cynarae folium) 132 mg; - extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarina 88 mg; - frunze de măslin (Oleae folium) 44 mg; - fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 44 mg. Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Beneficii:

- susține digestia și metabolizarea normală a lipidelor și a colesterolului la nivel hepatic, stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari;

- reduce biosinteză de colesterol la nivel hepatic;

- ajută la menținerea sănătății sistemului cardio-vascular și reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții vaselor sangvine;

- protejează ficatul;

- stimulează secreția și eliminarea de bilă;

- protejează celulele și țesuturile organismului față de radicalii liberi prin efectul antioxidant.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, după masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3 luni. Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule COLESTEROL 2 - M105A, urmate de capsule COLESTEROL 1 - M105. Puteți începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanța între ele de 3 luni.

Atenționări:

Nu se recomanda copiilor sub 7 ani, în obstrucție biliară sau risc crescut pentru obstrucție biliară, insuficiență hepatică severă, insuficiența renală acută și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

Prezentare:

63 capsuleData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:12