Colesterol 1, M105, 63 capsule, Fares

Colesterol 1, M105, 63 capsule, Fares - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COLESTEROL - FARES
Fares
P438798861

Proprietăți: Contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului. Stimulează metabolismul lipidelor și colesterolului. Ingrediente/capsulă: - extract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min. 10%

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Ai livrare gratuita la achizitionarea de produse Fares in valoare de minimum 79 lei.
Se incarca ofertele...

Descriere Colesterol 1, M105, 63 capsule, Fares

Proprietăți:

Contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului.

Stimulează metabolismul lipidelor și colesterolului.

Ingrediente/capsulă:

- extract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min. 10% oleuropeina 120 mg; - frunze de măslin (Oleae folium) 100 mg; - păpădie (Taraxaci herba) 60 mg; - frunze de mesteacăn (Betulae folium) 60 mg; - rostopasca (Chelidonii herba) 40 mg; - extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarina 20 mg.

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală. Frunzele de măslin scad colesterolul rău (LDL) și colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arterială, ajută la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), având un rol important în protejarea pereților vasculari.

Anghinarea contribuie la scăderea nivelului colesterolului sangvin atât prin reducerea sintezei cât și prin transformarea lui în acizi biliari. Cercetările asupra efectelor acestei plante au demonstrat acțiunea protectoare hepatică, stimulentă asupra vezicii biliare și de întărire a funcției antitoxice a ficatului.

Rostopasca este o plantă cu proprietăți hepatoprotectoare, crește secreția biliară și pancreatica responsabilă de digestia grăsimilor, contribuie la scăderea colesterolului prin transformarea sa în acizi biliari. Păpădia reduce biosinteză de colesterol în organism, susține buna funcționare a ficatului și vezicii biliare favorizând digestia și metabolizarea grăsimilor.

Frunzele de mesteacăn au proprietăți depurative și diuretice recunoscute, facilitând astfel eliminarea colesterolului și deseurilor metabolice din organism.

Beneficii ale utilizării:

- susține digestia și metabolizarea normală a lipidelor și a colesterolului la nivel hepatic, stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari;

- reduce biosinteză de colesterol la nivel hepatic;

- ajută la menținerea sănătății sistemului cardio-vascular și reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții vaselor sangvine;

- protejează ficatul;

- protejează celulele și țesuturile organismului față de radicalii liberi prin efectul antioxidant;

- favorizează reducerea valorilor tensiunii arteriale.

Atenționări:

Nu se recomandă copiilor sub 7 ani, în obstrucție biliară sau risc crescut pentru obstrucție biliară, insuficiență hepatică severă, insuficiența renală acută și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină și alăptare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare și interacțiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, după masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3 luni.

Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule COLESTEROL 1-M105, urmate de capsule COLESTEROL 2-M105A. Puteți începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanța între ele de 3 luni.

Prezentare:

63 capsuleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.