BioPure Max Omega3, 30 capsule

BioPure Max Omega3, 30 capsule -  - MEDOCHEMIE
MEDOCHEMIE
P459792081
BioPure Max este special creat pentru a asigura o sursa concentrata de acizi grasi polinesaturati Omega - 3, EPA, DHA. DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a [...]

Descriere: BioPure Max Omega3, 30 capsule

BioPure Max este special creat pentru a asigura o sursa concentrata de acizi grasi polinesaturati Omega - 3, EPA, DHA.

DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului, iar EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii.

Ingrediente:

Ulei de peste concentrat (min. 70%, acizi grasi Omega 3 EPA/DHA), capsula: gelatina, glicerina, apa purificata; antioxidant: acetat de tocoferol. Ingrediente active per capsula: Ulei de peste - 1250 mg, Total acizi grasi Omega-3 - 840 (EPA - 465 mg, DHA - 375 mg).

Mod de utilizare:

Doza recomandata pentru consumul zilnic este o capsula gelatinoasa in timpul mesei sau conform recomandarilor medicului, cu o cantitate suficienta de apa.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review