Arterin, 90 comprimate

  • -5%
Arterin, 90 comprimate -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
P479853007

Arterin este recomandat persoanelor care doresc sa-si gestioneze in mod eficient nivelurile de colesterol sanguin, utilizand o substanta activa din sursa naturala.

[...]

Descriere: Arterin, 90 comprimate

Arterin este recomandat persoanelor care doresc să-și gestioneze în mod eficient nivelurile de colesterol sanguin, utilizând o substanță activă din sursă naturală.

Beneficii:
Vitamina B1 susține funcționarea normală a inimii. Monacolina K din Drojdia de orez roșu contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului în sânge.

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi, în timpul meselor, de preferat după-amiaza. Numai pentru adulți.

Ingrediente:
Vitamina B1 + 2,9 mg monacolina K.

Precautii:
Nu depășiți doza zilnică recomandată indicată. Numai pentru adulți. A nu se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării. Nu se recomandă utilizarea acestui produs dacă luați medicamente cu efect hipolipemiant, dacă aveți afectiuni la nivel hepatic, renal sau dacă acuzați dureri sau slăbiciune musculară. Nu este recomandat consumul de grapefruit (suc sau fructe) în timpul utilizării acestui produs. Vă rugăm să vă adresați specialistului înainte de a utiliza acest produs dacă aveți peste 65 de ani sau dacă aveți nevoie de mai multe informații.'

Prezentare:
90 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review