Lamisil 1% Crema, 15g, GSK

Lamisil 1% Crema, 15g, GSK - CIUPERCA-PICIORULUI - GSK SRL OMEGA PHARMA
P00857
Indicații: -Infecții fungice ale pielii produse de dermatofiți, cum ar fi Trichophyton (ex. T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T. violaceum), Microsporum canis și Epidermophyton floccosum. -Infecț [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Lamisil 1% Crema, 15g, GSK

Indicații:

-Infecții fungice ale pielii produse de dermatofiți, cum ar fi Trichophyton (ex. T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T. violaceum), Microsporum canis și Epidermophyton floccosum.

-Infecții ale pielii produse de levuri, în special din genul Candida (ex. Candida albicans). Pityriasis (Tinea) versicolor produs de Pityrosporum orbiculare (cunoscut și ca Malaessezia furfur).

Mod de utilizare:

Lamisil-ul poate fi aplicat o dată sau de două ori pe zi. Înainte de aplicarea Lamisil-ului, se spală și se șterg bine suprafețele afectate. Se aplică crema în strat subțire pe pielea lezată și pe zona înconjurătoare și se freacă ușor. În cazul infecțiilor intertriginoase (submamare, interdigitale, intergluțeale, inghinale), zona tratată poate fi acoperită cu tifon, în special noaptea.

Durata medie a tratamentului:

Tinea corporis, cruris: 1-2 săptămâni. Tinea pedis: 2-4 săptămâni.Când se aplică de două ori pe zi, o săptămână de tratament este de obicei suficientă.

Candidoza cutanată: 1-2 săptămâni.

Pityriasis versicolor: 2 săptămâni. Dispariția simptomelor clinice se produce de obicei în câteva zile.

Administrarea inconsecvență sau întreruperea prematură a tratamentului creează riscul recurenței. Dacă nu sunt semne de ameliorare după 2 săptămâni, trebuie revăzut diagnosticul.

Utilizarea Lamisil-ului la vârstnici:

Nu există dovezi că pacienții vârstnici ar necesita doze diferite sau ar fi expuși unor efecte secundare diferite de cele de la tineri. Când se administrează comprimate vârstnicilor, trebuie luată în considerare posibilitatea afectării funcției hepatice sau renale (vezi Precauții).

Utilizarea Lamisil-ului la copii:

Nu există experiență cu preparatul oral de Lamisil la copii și administrarea să nu poate fi recomandată. Experiența cu preparatul topic de Lamisil la copii este limitată.

Prezentare:

15 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review