Clotrimazol 1% solutie cutanata, 25 g, Biofarm

Clotrimazol 1% solutie cutanata, 25 g, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/CIUPERCA-PICIORULUI - BIOFARM
BIOFARM
I7948

Clotrimazolul este un antifungic derivat de imidazol cu spectru larg care penetrează straturile afectate ale pielii şi atacă fungii.Clotrimazol Slavia este indicat în tratamentul micozelor cutanate şi mucoase determinate de dermatofiţi, fungi, levuri şi microorganisme cum este Malassezia furfur şi infecţii cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Clotrimazol 1% solutie cutanata, 25 g, Biofarm

Proprietati:

Antifungic de uz dermatologic.

Compozitie: 10 mg clotrimazol/g soluţie

Mod de administrare:

Adulţi: aplicare locală de 2-3 ori pe zi, după spălarea zonei afectate (de preferat cu un săpun cu pH alcalin). Durata tratamentului depinde de localizarea afecţiunii şi de vechimea acesteia, este de 1-3 săptămâni pentru pitiriasis versicolor, 2 săptămâni pentru micoze interdigitale, de 3-4 săptămâni pentru celelalte dermatomicoze.

În cazul micozelor conductului auditiv (cu condiţia ca timpanul să fie intact) se îmbibă un tampon de vată în soluţie şi se plasează în conduct, fără a fi comprimat prea tare.

Durata tratamentului depinde de severitatea infecţiei şi de localizare, iar obţinerea unui efect de durată necesită o continuare a tratamentului de circa 14 zile, după dispariţia simptomelor. Durata tratamentului este în medie de 4-5 săptămâni. La vărstnici şi copii peste 5 ani: nu este necesară ajustatea dozelor.

Prezentare:

25g solutieData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.