Clotrimazol 1%, solutie, Biofarm

P00344
Clotrimazol 1%, solutie, Biofarm - CIUPERCA-PICIORULUI - BIOFARM
BIOFARM
COMPOZIȚIE: 10 mg clotrimazol/g soluţie INDICAȚII: Antifungic de uz dermatologic. MOD DE ADMINISTRARE: Adulţi: aplicare locală de 2-3 ori pe zi, după spălarea [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

COMPOZIȚIE:

10 mg clotrimazol/g soluţie

INDICAȚII:

Antifungic de uz dermatologic.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulţi: aplicare locală de 2-3 ori pe zi, după spălarea zonei afectate (de preferat cu un săpun cu pH alcalin). Durata tratamentului depinde de localizarea afecţiunii şi de vechimea acesteia, este de 1-3 săptămâni pentru pitiriasis versicolor, 2 săptămâni pentru micoze interdigitale, de 3-4 săptămâni pentru celelalte dermatomicoze. În cazul micozelor conductului auditiv (cu condiţia ca timpanul să fie intact) se îmbibă un tampon de vată în soluţie şi se plasează în conduct, fără a fi comprimat prea tare.

Durata tratamentului depinde de severitatea infecţiei şi de localizare, iar obţinerea unui efect de durată necesită o continuare a tratamentului de circa 14 zile, după dispariţia simptomelor. Durata tratamentului este în medie de 4-5 săptămâni.

La vărstnici şi copii peste 5 ani: nu este necesară ajustatea dozelor.

P00344