Yogaflex Plus, 60 comprimate

P438797605
  • -10%
Yogaflex Plus, 60 comprimate - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - AMBROSIA BIOSCIENCE SRL
Proprietati: Ofera suport nutritional pentru refacerea cartilajelor articulare,ajuta la diminuarea durerilor musculare si imbunatateste mobilitatea articulara. Glucozamina este necesara formarii si mentinerii tesutului conjunctiv precum si mentinerea unui cartilaj [...]
Proprietati:
Ofera suport nutritional pentru refacerea cartilajelor articulare,ajuta la diminuarea durerilor musculare si imbunatateste mobilitatea articulara. Glucozamina este necesara formarii si mentinerii tesutului conjunctiv precum si mentinerea unui cartilaj articular sanatos.
Productia interna de glucozamina a organismului scade cu varsta iar deficitele rezultate pot contribui la aparitia simptomelor de inflamatie articulara. Condrotina ajuta la refacerea cartilajului sintetizand proteoglicanii. Proteoglicanii impreuna cu colagenul formeaza structura de baza a tesutului cartilaginos.
Glucozamina si condrotina din YogaFlex actioneaza prin ameliorarea durerii si sensibilitatii articulatiilor si imbunatateste mobilitatea articulara.
Compozitie:
Glucozamina clorhidrat 750 mg, condroitin sulfat 600 mg.Puritate farmaceutica a celor doua componente.
Mod de administrare:
2 tablete pe zi in timpul meselor in cure de 6-12 saptamani.Dupa o pauza de 2 luni cura se poate repeta.
Contraindicatii:
Nu se administreaza copiilor, femeilor gravide si celor care alapteaza.
Prezentare:
60 comprimate

P438797605

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: