Proenzi Artrostop Rapid+, 60 tablete, Walmark

Proenzi Artrostop Rapid+, 60 tablete, Walmark - WALMARK
WALMARK
P438797892

Proprietăți: Este cel mai eficient și inovator produs din gama Proenzi ArtroStop. Conține Boswellin - extract din planta boswellia serrată,pentru sănătatea articulațiilor.Contine,de asemenea

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La orice comanda din portofoliul STADA primesti 1 Artrostop Colagen 30 comprimate CADOU
Se incarca ofertele...

Descriere Proenzi Artrostop Rapid+, 60 tablete, Walmark

Proprietăți:

Este cel mai eficient și inovator produs din gama Proenzi ArtroStop. Conține Boswellin - extract din planta boswellia serrată,pentru sănătatea articulațiilor.Contine,de asemenea glucozamin sulfat și condroitin sulfat - substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare - precum complexul uni ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi cnojunctive - oase, ligamente și tendoane. Boswellin-ul contribuie la menținerea sănătății elasticității și flexibilității articulațiilor. Complexul Expur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip ÎI este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare.

Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcționarea oaselor și articulațiilor.

Recomandat:

- pentru sprijinirea sănătății tuturor articulațiilor

– articulațiile genunchiului, articulațiile șoldului, articulațiile mâinii și coloanei vertebrale - în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate peste limite normale)

- persoanelor adulte şi în vârstă -

persoanelor tinere pentru protecţia articulaţiilor şi aparatului locomotor (compus din sitemul osos și muscular)

Ingrediente/3 tablete:

Glucozamin sulfat 1600,0 mg; Condroitin sulfat 600,0 mg; Boswellia 150,0 mg; (extract de Boswellia serrata; min 70% acizi boswellici, din care min 20% acizi β-boswellici); Complex ExPur: Colagen tip II 20,0 μg; Vitamina C 12,0 mg.

Ingrediente:

- glucozamin sulfat *2KCl (din crustacee), condroitin sulfat, agenți anti-aglomeranți: celuloză microcristalină, talc, extract de Boswellia serrata, stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloză, carboximetilceluloză, stearat de magneziu, gumă arabică, coloranţi: dioxid de titan, oxizi de fier și hidroxizi, trigliceride cu lanţ mediu, acid L-ascorbic, polidextroză, colagen tip II.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tableta de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni pentru eficiență optimă.

Precauții:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau care alăptează. A se păstra în loc uscat, ferit de lumină, sub temperatura de 25°C, în ambalajul original. A nu se folosi după data expirării, inscripționată pe ambalaj.

Prezentare:

60 tableteData ultimei actualizari: 2024-05-09 14:11:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.