Walmark Proenzi Artrostop Rapid, 180 tablete + ArtroStop Crema 100ml

P27664
Walmark Proenzi Artrostop Rapid, 180 tablete + ArtroStop Crema 100ml - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - WALMARK
WALMARK
Proenzi ArtroStop Rapid+ Proprietăți: Este cel mai eficient și inovator produs din gama ArtroStop. Conține Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conț [...]

Walmark Proenzi Artrostop Rapid, 180 tablete + ArtroStop Crema 100ml

Proenzi ArtroStop Rapid+

Proprietăți:

Este cel mai eficient și inovator produs din gama ArtroStop. Conține Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat - substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum și complexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane. Boswellin-ul contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor. Complexul ExPur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip ÎI este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare. Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcționarea oaselor și articulațiilor.

Ingrediente/tableta:

Glucozamin sulfat 2KCl 533 mg Condroitin sulfat 200 mg Boswellin (extract de Boswellia serrata; min 70% acizi boswellici, din care min 20% acizi β-boswellici) 50 mg Complex ExPur: Colagen tip II 6.6 mcg Vitamina C 4 mcg

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tableta de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni, pentru eficiență optimă.

Prezentare:

180 tablete


Proenzi ArtroStop crema

Proprietăți:

Proenzi ArthroStop crema este un produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroză. Substanțele active ale produsului pătrund rapid prin piele și acționează prompt la nivel local, intensificând circulația sângelui în zonele articulare dureroase. Boswellia Serrată are efecte antiinflamatorii, contribuind la scăderea înțepenirii articulațiilor. MSM este o substanță importantă pentru sinteza colagenului și formarea oaselor și cartilajelor, cu influența pozitivă asupra pielii, părului, unghiilor și țesuturilor moi. Metil-salicilatul e o substanță care pătrunde foarte repede în piele și este un excelent antireumatic. Mentolul, camforul și uleiurile eterice ajută la activarea circulației sângelui în zonele dureroase.

Acțiuni:

- ajută la diminuarea durerilor articulare și crește mobilitatea articulațiilor;

- intensifică circulația sângelui în zonele articulare dureroase;

- pătrunde rapid în piele și acționează prompt la nivel local.

Ingrediente:

Glucozamin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia Serrată, ulei de în (Linum Ussitatissimum), ulei de ienupăr (Juniperus Communis), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globules), metil salicilat, mentol, camfor

Mod de utilizare:

De câteva ori pe zi, folosiți Proenzi ArthroStop crema masând cu mișcări circulare zonele articulare afectate.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review