Voltaren Emulgel 11.6mg cu aplicator, 100 g, Gsk

P459820082
Voltaren Emulgel 11.6mg cu aplicator, 100 g, Gsk - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - GSK SRL OMEGA PHARMA
Compoziție: Substanță activă: dietilamino-diclofenac. Excipienți: dietilamină, poliacrilat, cetomacrogol 1000, esteri ai acizilor caproic și caprilic, alcool izopropilic, parafină lichidă, substanțe odorizante, propilenglicol, apă. Acțiune terapeutică: [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Voltaren Emulgel 11.6mg cu aplicator, 100 g, Gsk

Compoziție:

Substanță activă: dietilamino-diclofenac.

Excipienți: dietilamină, poliacrilat, cetomacrogol 1000, esteri ai acizilor caproic și caprilic, alcool izopropilic, parafină lichidă, substanțe odorizante, propilenglicol, apă.

Acțiune terapeutică:

Antiinflamator nesteroidian.

Indicații:

Inflamații posttraumatice tendinoase, ligamentare, musculare și articulare, ex. în urmă luxațiilor, entorselor, contuziilor etc. Forme localizate de reumatism, precum tendinite, bursite, sindromul umăr-mâna, periartropatii. Forme localizate de reumatism degenerativ, ex. osteoartroza a articulațiilor periferice și a coloanei vertebrale.

Contraindicații:

Hipersensibilitate cunoscută la diclofenac, propilenglicol, alcool izopropilic sau la alți excipienți. Voltaren-ul Emulgel este, de asemenea, contraindicat pacienților ale căror atacuri astmatice, urticariene sau de rinită acută sunt precipitate de acidul acetilsalicilic sau alte antiinflamatorii nesteroidiene.

Precauții:

Comparativ cu administrarea orală, diclofenacul administrat sub formă de unguent determina apariția mult mai putinor reacții adverse. Cu toate acestea, în cazul aplicării Voltaren-ului Emulgel pe o suprafață întinsă și pentru un timp îndelungat, există posibilitatea apariției efectelor adverse sistemice. Voltaren-ul Emulgel trebuie aplicat doar pe pielea sănătoasă și intactă (nu pe răni sau soluții de continuitate). Trebuie evitat contactul acestuia cu conjunctiva sau alte mucoase.

Nu se administrează oral.

Potențial mutagen, carcinogen și toxic asupra fătului: Studiile preclinice nu au evidențiat nici un astfel de efect al Voltaren-ului Emulgel. A nu se lasă la îndemână copiilor!

Sarcina și alăptare:

Deși nu s-au observat efecte adverse, se recomandă evitarea tratamentului cu Voltaren Emulgel la femeile gravide. Cantitatea de substanță activă care trece în lapte este neglijabilă.

Efecte asupra abilității de a conduce autovehicule sau de a supraveghea mașini: Nu se cunosc până în prezent.

Reacții adverse:

Reacții locale: Ocazional dermatite de contact alergice și nealergice (simptome: prurit, eritem, edem, papule, vezicule, bule sau chiar decolarea pielii). Reacții sistemice: Cazuri izolate: eritem generalizat, reacții de hipersensibilizare (atacuri astmatice, angioedem), reacții de fotosensibilizare.

Interacțiuni:

Nu se cunosc până în prezent.

Dozare:

Adulți: Voltaren-ul Emulgel se aplică local pe piele, de 3-4 ori pe zi, și se masează ușor. Cantitatea folosită depinde de suprafață care trebuie tratată. De exemplu, 2-4 g Voltaren Emulgel sunt suficiente pentru tratamentul unei suprafețe de 400-800 cm2. După aplicare, mâinile trebuie spălate, în afară cazului când acestea sunt zonele tratate.

Copii: Nu au fost încă stabilite recomandările și indicațiile utilizării Voltaren-ului Emulgel la copii. Supradozare: În cazul reacțiilor adverse sistemice apărute că rezultat al utilizării inadecvate sau supradozării accidentale (ex., la copii), se impun măsuri terapeutice generale corespunzătoare tratamentului intoxicatiei cu medicamente antiinflamatorii nesteroidiene.

Prezentare:

100 gData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review