Tendisulfur Forte, 14 plicuri, Laborest Italia

P459822039
  • -10%
Tendisulfur Forte, 14 plicuri, Laborest Italia - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - LAROPHARM SRL
Proprietati: Supliment alimentar cu indulcitor, cu aminoacizi (arginina, lizina), ingrediente care intra in alcatuirea cartilajelor (MSM, colagen, glucozamina,condroitina) , usureaza procesele inflamatorii si durerea (Turmeric ) si sustin flexibilitatea si confortul [...]

Tendisulfur Forte, 14 plicuri, Laborest Italia

Proprietati:
Supliment alimentar cu indulcitor, cu aminoacizi (arginina, lizina), ingrediente care intra in alcatuirea cartilajelor (MSM, colagen, glucozamina,condroitina) , usureaza procesele inflamatorii si durerea (Turmeric ) si sustin flexibilitatea si confortul articulatiilor ( Boswellia ).
Fara gluten/ Fara Lactoza
Structurile tendonului au ca principala functie transmiterea fortei exercitate de contractiile musculare asupra aparatului scheletal la care sunt anexate, transformand aceasta energie intr-o forma utila miscarii corpului nostru.
Avand in vedere functia caracteristica pe care trebuie sa o indeplineasca, tendoanele sunt dotate cu o inalta capacitate elastica si de rezistenia.
Fiecare tendon este format din colagen, o substanta foarte rezistenta, si elastina, o proteina care ofera elasticitatea.
Ligamentele, pe de alta pa rte, sunt formatiuni de tesut conjunctiv fibres care reunesc doua sau mai multe structuri anatomice.
Tendoanele si ligamentele sunt supuse stresului constant datorita factorilor legati de varsta, sport sau munca si pot suferi modificari structurale, cu afectarea functionalitatii si manifestari neplacute, caracteristice .
Vulnerabilitatea acestora si timpul de recuperare functionala creste in cazul deficientului de microelementelor nutritive utile pentru starea de bine a tendonului si a ligamentului insusi. METILSULFONILMETANUL ( MSM ) este un donator direct de Sulf biologic activ. Sulful joacil un rol decisiv la nivelul colagenului; de fapt, datorita puntilor disulfidice, este capabil sa permita tridimensionalitatea structurii. Daca exista un proces inflamatorin curs de desfasurare, structurile de colagen, tipice pentru multe anexe ale corpului, cum ar fi structurile cartilajului sau tendoanelor, sunt mai mult atacate de enzime proteolitice,avand drept efecte degenerarea accelerata si durerea.
COLAGENUL este fundamental la nivelul tendoanelor, constituind de la 95 la 99% din structura acestora. Ele sunt importante pentru capacitatea lor de a da rezistent21 in momente de tractiune mai mare a tendonului si, astfel, joaca un rol de importanta primordiala pentru functionalitatea corecta si pentru recuperare in caz de oboseala sau alterare structurala. In plus, biosinteza lor este stimulata de prezenta altar substante, cum ar fi vitamina C, care contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normal a ligamentelor .
Printre cei mai importanti aminoacizi implicati in aceste procese, L-Arginina si L-Lizina joaca un rol strategic, in special in ceea ce priveste fibrele tropocolagen, datorita densitatii lor.
SULFATUL DE GLUCOZAMINA si SULFATUL DE CONDROITINA sunt structuri polizaharidice cu activitate viscoelasticil la nivelul diferitelor districte ale corpului, cum ar fi cartilajul si jonctiunile tendoanelor si osteotendoanelor. BOSWELLIA CARTERI contine AKBA ( acid acetil-11-keto-boswellic), Commiphora myrrha - furanodieni , iar Curcuma longa - curcuminoide , substante naturale implicate in sustinerea mentinerii functionarii normale si a confortului la nivelul articulatiilor. Boswellia si Curcuma sunt indicate pentru efectul lor benefic asupra functiilor articulare.
Mod de utilizare:
2 plicuri pe zi, dupa mesele principale ( pranz, cina) , pentru eel putin 2 saptamani, a poi 1 plic pe zi, la nevoie. Se varsa continutul plicului intr-un pahar cu apa, se omogenizeaza si se bea imediat.
Tendisulfure Forte poate sa fie administrat si la persoane cu intoleranta sau sensibilitate la gluten si la lactoza.
Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului.
A se pastra la termperatura camerei, la lac uscat si ferit de surse de caldura si lumina .
Prezentare:
14 plicuri


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review