Temusil Plus Gel, 50ml, Eytelia

P479852906
Temusil Plus Gel, 50ml, Eytelia - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - EYTELIA
Eytelia

emusil Plus se aplică simplu și rapid. Se menține tubul cu roll-on-ul în jos, aplicând cu mişcări circulare pe zona dorită (muşchi şi tendoane), înainte, în timpul sau după activităţi fizice (efort fizic, sport, etc). Aplicaţi câteva minute sau cât consideraţi necesar, masând produsul pe piele.

[...]

Descriere: Temusil Plus Gel, 50ml, Eytelia

Ingrediente Principale:
Siliciu bioactivat, mentol, gheara diavolului.

Siliciu bioactivat are rol de potenţare atunci când este combinat cu alţi compuşi, favorizând absorbţia şi acţiunea acestora. Mentolul are proprietăţi răcoritoare şi liniştitoare. Gheara diavolului are efecte antiinflamatorii şi analgezice, contribuind la diminuarea durerii.

Instrucţiuni de utilizare:
Temusil Plus se aplică simplu și rapid. Se menține tubul cu roll-on-ul în jos, aplicând cu mişcări circulare pe zona dorită (muşchi şi tendoane), înainte, în timpul sau după activităţi fizice (efort fizic, sport, etc). Aplicaţi câteva minute sau cât consideraţi necesar, masând produsul pe piele. Temusil Plus este ușor de utilizat, având o textură non-grasă. Pentru rezultate optime este ideal a se folosi împreună cu suplimentul alimentar Innovasil tablete.

Beneficii:

Îmbunătăţește confortul după şi în timpul efortului fizic;

Uşurează recuperarea.

Prezentare:
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review