Telom-R crema

P459790732
Telom-R crema - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - DVR PHARM
DVR Pharm
Este un produs pentru uz extern, destinat îngrijirii și reîntineririi pielii, combaterii colagenozelor cu manifestări cutanate, ameliorări alergiilor, bazată pe componente care stimulează telomerazele. Telomerazele sunt enzime [...]

Telom-R crema

Este un produs pentru uz extern, destinat îngrijirii și reîntineririi pielii, combaterii colagenozelor cu manifestări cutanate, ameliorări alergiilor, bazată pe componente care stimulează telomerazele.

Telomerazele sunt enzime care, atunci când sunt activate, favorizează procesul de reîntinerire al organismului, pornind de la nivelul ADN-ului.

Aceste enzime blochează procesele degenerative de la nivelul pielii, inhibă procesele auto-imune care atacă țesuturile elastice (colagenoase), favorizează menținerea elasticității și a hidratării normale a pielii.

Aceste acțiuni complexe sunt susținute de câteva componente naturale de înaltă calitate: – extractul de Astragalus – este cel mai bun stimulent al telomerazelor cunoscut în prezent. Rădăcina acestei plante acționează la nivelul terminațiilor cromozomiale din celule, numite telomeri, având astfel un puternic efect întineritor.

Practic, acest extract natural ajută la recâștigarea elasticității pielii, favorizează textura și hidratarea normală a tegumentelor, crește imunitatea locală (sporind rezistența pielii și capacitatea de luptă în fața bolilor infecțioase). – extractul de Ciupercă tibetană – luptă foarte eficient cu reacțiile alergice, auto-imune sau inflamatorii, ce afectează pielea.

De asemenea, stimulează procesul de regenerare al pielii afectate de traumatisme, ajută la normalizarea pigmentației și structurii acesteia după arsuri.

Nu în ultimul rând, ciuperca tibetană este un reîntineritor redutabil, poate cel mai bun din lume, pentru piele. – uleiurile volatile de lavandă, grapefruit și arbore de ceai – au, utilizate extern, efecte relaxante asupra musculaturii din zona tratată, fiind antiseptice blânde și eficiente.

De asemenea, au un efect ușor antiinflamator și anti-durere.

Compoziție:

Aqua, Glycerin, Cetyl alcohol, Astragalus membranaceus root extract powder, Astragalus membranaceus root extract, Cordyceps sinensis powder, Cordyceps sinensis extract, Sodium lauryl sulfate, Royal jelly, Theobroma cacao seed butter, Cera alba, Calendula ofcinalis powder extract, Xanthan gum, Lavandula angustifolia oil, Potassium sorbate, Melaleuca alternifolia leaf oil, Sodium benzoate, Citrus paradisi peel oil, Acacia senegal gum, Olea europaea leaf, Glycyrrhiza glabra root extract, D-limonene, Linalool.

Mod de administrare:

Se întinde în strat subțire crema pe zona afectată, masându-se foarte ușor, vreme 10-30 de secunde, așa încât crema să pătrundă în piele.

De regulă, o singură aplicație la 24 de ore este suficientă. În cazul pielii foarte uscate sau afectată de dermatite ori iritații, se recomandă 2 aplicări pe zi.

Acțiuni:

Reîntineritor al pielii, hidratant, antiinflamator al pielii, antialergic, reglează procesele trofice la nivelul pielii, accelerează procesul de refacere al țesuturilor distruse, protejează pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor și substanțelor chimice.

Are rol benefic în:

Îmbătrânirea și ridarea prematură a pielii Tulburări de hidratare a pielii Alergie cutanată, dermatită atopică Adjuvant în lupusul eritematos Dermatite produse de frig, dermatite produse de contactul cu substanțe chimice (detergenți, înălbitori, produse cosmetice etc.)

Adjuvant în psoriazis Sclerodermie Modificari structurale sau de pigmentație a pielii după traumatisme (zgârieturi, tăieturi) sau după arsuri Cicatrici cheloide, leziuni la nivelul pielii cu risc de malignizare Îngrijire după arsuri solare sau după expunere la radiații (inclusiv după iradierea terapeutică)

Precauții și contraindicații:

Produsul poate da, în cazuri foarte rare, reacții alergice.

Pentru a testa dacă aveți alergie, veți aplica această cremă în primele 2 zile cu prudență, în cantități mici, pe piele, crescând treptat doza de cremă folosită, dacă nu apar usturimi sau inflamații.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review