SyaloxCis, 28 comprimate + 28 capsule, River Pharma

P479849059
SyaloxCis, 28 comprimate + 28 capsule, River Pharma - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - RIVER PHARMA
River Pharma

SyaloxCis este un supliment alimentar pe baza de acid hialuronic cu masa moleculara mare, obtinut prin biofermentare, sulfat de condroitina, extracte de plante (Hibiscus si Gheara-matei) si fermenti lactici vii.

[...]

SyaloxCis, 28 comprimate + 28 capsule, River Pharma

Comprimatele SyaloxCis contin:
Acidul hialuronic (HA) , un compus organic natural, sintetizat de fibroblaste și constand din secvente repetate de acid D-Glucuronic și N-Acetil D-Glucosamina. Principala functie a HA, în majoritatea proceselor biologice, este de a mentine caracteristicile structurale și functionale ale lichidelor și a matricei extracelulare, precum protectia și repararea tesuturilor.

Sulfat de condroitina . Este un glicozaminoglican și ca atare este inclus în constitutia normala a matricei extracelulare a tesuturilor conjunctive.

Hibiscus ( Hibiscus sabdariffa L.), o planta apartinand familiei Malvacee , favorizeaza functionalitatea tractului urinar.

Uncaria ( Uncaria tomentosa Wild. Ex Shult. DC. ), Planta derivata din Rubiaceae, este utila pentru apararea naturala a organismului.

SyaloxCis Probioticele din capsule contine, la origine, 12 miliarde de celule vii, distribuite în doua tulpini particulare: Lactobacillus acidophilus și Lactobacillus reuteri , utile pentru a contracara proliferarea bacteriilor patogene responsabile de cistita, care restabilește echilibrul florei bacteriene intestinale

Compozitie / 1 comprimat:
Sarea de sodiu cu acid hialuronic 100 mg, Sulfat de condroitina 200 mg, Hibiscus este tit. pana la 5% din care polifenoli 200 mg, Uncaria este tit. 2,5% din care alcaloizi oxindolici 200 mg.
Lactobacillus acidophilus;
DSM 24936 - PBS 066 30 mg 1 miliard / CFU *, Lactobacillus reuteri DSM 25175 - PBS 072 30 mg 1 miliard / CFU *, * UFC: unitate de formare a coloniei. Fara gluten.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 comprimat pe zi de comprimate SyaloxCis și 1 capsula pe zi de Syalox®Cis Probioticele în capsule, de preferinta pe stomacul gol.

Cantitate: 28 comprimate + 28 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review