Supramax articulatii Osteo, 30 plicuri, Zdrovit

P459791154
  • -5%
Supramax articulatii Osteo, 30 plicuri, Zdrovit - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ZDROVIT
ZDROVIT
Proprietăți: - colagenul hidrolizat asigură suportul (peptidele) pentru biosinteza cartilajului și asigură forța, flexibilitatea și suportul pentru țesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase și alte părți ale corpului; - [...]

Supramax articulatii Osteo, 30 plicuri, Zdrovit

Proprietăți:

- colagenul hidrolizat asigură suportul (peptidele) pentru biosinteza cartilajului și asigură forța, flexibilitatea și suportul pentru țesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase și alte părți ale corpului;

- Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, dinților, gingiilor și vaselor de sânge; - Vitamina K contribuie la menținerea sănătății sistemului osos;

- Vitamina D contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

Ingrediente:

Peptide din colagen bovin hidrolizat 10 g, acid ascorbic 200 mg (250%*), vitamina K2 MK-7 100 µg (133%*), vitamina D3 10 µg (200%*). *VNR – Valoare Nutrițională de Referință (Conf. Reg. 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal). Vitamina K2 MK-7 protejează pereții vaselor sanguine de depunerile de calciu prin activarea proteinelor GLA (purtători de calciu).

Fără participarea vitaminei K2 MK-7, proteinele GLA nu sunt activate și calciul nu este absorbit în masă osoasă, lucru care duce la calcifierea și deficitul de calciu în oase. Vitamina K2 MK-7 este activă până la 72 de ore fiind absorbită nu doar de ficat, ci și de celelalte organe, ceea ce asigură o acțiune eficientă și de durată în tot corpul.

Mod de utilizare:

Adulți. 1 plic pe zi. Peste conținutul unui plic se adaugă 100 ml apă la temperatura camerei, lapte sau iaurt și se consumă imediat. Se recomandă utilizarea de durată (de cel puțin 3 luni).

Prezentare:

30 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review