Supramax articulatii Acut spray, 150 ml, Zdrovit

P438798267
  • -10%
Supramax articulatii Acut spray, 150 ml, Zdrovit - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ZDROVIT
ZDROVIT
Proprietăți: Ameliorează durerea Efect de răcorire SUPRAMAX articulații ACUT este o formulă ultramodernă, naturală, pentru ameliorarea durerilor în caz de traumatisme acute. Ameliorează durerea prin răcorire î [...]

Proprietăți:

Ameliorează durerea

Efect de răcorire

SUPRAMAX articulații ACUT este o formulă ultramodernă, naturală, pentru ameliorarea durerilor în caz de traumatisme acute. Ameliorează durerea prin răcorire în cazul traumatismelor închise cum ar fi întinderile, contuziile și entorsele.

Ingrediente:

FORMULA special creată de laboratoarele DR. THEISS, având la bază uleiul de extract de pin Allgau.

Mod de administrare:

Se va agita flaconul și se va pulveriza de maximum 3 ori pe zi în zonele afectate. Utilizare: Acționează că anestezic local doar pentru uz extern.

Instrucțiuni de folosire:

Agitați flaconul înainte de utilizare și mențineți-l drept în timpul utilizării. Pulverizați de la o distanță de circa 20 cm timp de 1 - 3 secunde, apoi așteptați până la evaporarea lichidului și, dacă este cazul, repetați pulverizarea. Vă rugăm să așteptați aproximativ un minut înainte de fiecare pulverizare pentru a verifica dacă mai este necesară încă o aplicare. Pentru a evita degeraturile, vă rugăm să vă asigurați că nu se formează gheața pe piele.

Atenționări:

Nu pulverizați pe răni deschise (tăieturi, abraziuni ale pielii, piele crăpată, etc.), pe mucoase sau în ochi. Nu aplicați pe față. Nu inhalați aerosolul. Nu pulverizați prea mult pe o singură zonă (pericol de degerături).

Prezentare:

150 ml

P438798267

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: