Supramax articulatii Acut spray, 150 ml, Zdrovit

  • -5%
Supramax articulatii Acut spray, 150 ml, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P438798267
Proprietăți: Ameliorează durerea Efect de răcorire SUPRAMAX articulații ACUT este o formulă ultramodernă, naturală, pentru ameliorarea durerilor în caz de traumatisme acute. Ameliorează durerea prin răcorire î [...]

Descriere: Supramax articulatii Acut spray, 150 ml, Zdrovit

Proprietăți:

Ameliorează durerea

Efect de răcorire

SUPRAMAX articulații ACUT este o formulă ultramodernă, naturală, pentru ameliorarea durerilor în caz de traumatisme acute. Ameliorează durerea prin răcorire în cazul traumatismelor închise cum ar fi întinderile, contuziile și entorsele.

Ingrediente:

FORMULA special creată de laboratoarele DR. THEISS, având la bază uleiul de extract de pin Allgau.

Mod de administrare:

Se va agita flaconul și se va pulveriza de maximum 3 ori pe zi în zonele afectate. Utilizare: Acționează că anestezic local doar pentru uz extern.

Instrucțiuni de folosire:

Agitați flaconul înainte de utilizare și mențineți-l drept în timpul utilizării. Pulverizați de la o distanță de circa 20 cm timp de 1 - 3 secunde, apoi așteptați până la evaporarea lichidului și, dacă este cazul, repetați pulverizarea. Vă rugăm să așteptați aproximativ un minut înainte de fiecare pulverizare pentru a verifica dacă mai este necesară încă o aplicare. Pentru a evita degeraturile, vă rugăm să vă asigurați că nu se formează gheața pe piele.

Atenționări:

Nu pulverizați pe răni deschise (tăieturi, abraziuni ale pielii, piele crăpată, etc.), pe mucoase sau în ochi. Nu aplicați pe față. Nu inhalați aerosolul. Nu pulverizați prea mult pe o singură zonă (pericol de degerături).

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-14 12:29:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review