Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

  • -9%
Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ZDROVIT
ZDROVIT
I7223

Supramax articulatii este un supliment alimentar cu un efect pozitiv asupra cartilajului:restaureaza cartilajul, intareste articulatiile si este benefic in afectiunile reumatice.

Se incarca ofertele...

Descriere Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Proprietăți:

Supliment alimentar

Supramax articulații are un efect pozitiv asupra cartilajului:

Restaurează cartilajul

Întărește articulațiile

Benefic în afecțiunile reumatice

Oasele din articulație sunt acoperite de un strat de cartilaj cu funcție dublă: amortizarea șocurilor și înlesnirea alunecării suprafețelor articulației în timpul mișcării.

Cartilajul articular este alcătuit dintr-o rețea de fibre de colagen, în ochiurile căreia se găsesc molecule speciale, formate din proteine și glicozaminoglicani, care rețin o cantitate mare de apă (mai mult de 90%).

În structura cartilajului există celule numite condrocite, care reînnoiesc permanent substanțele care îl alcătuiesc. Când numărul sau activitatea condrocitelor se reduce și nu mai există suficient colagen și glicozaminoglicani sau când aceste substanțe sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul între formarea și distrugerea componentelor articulației este perturbat, iar cartilajul se transformă dintr-o structură netedă și elastică într-una neregulată și rigidă.

Rezultatul este compromiterea mișcării și apariția disfuncțiilor articulare.

Supramax articulații este o formulă ultramodernă, pe bază de hidrolizat de colagen (FORTIGEL®).

Ingrediente:

Supramax articulații conține 10 g de colagen hidrolizat (FORTIGEL®) într-un singur plic. *VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Hidrolizatul de colagen acționează în 3 etape:

1. Absorbția: după administrarea SUPRAMAX articulații, hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) este rapid absorbit în tractul gastro-intestinal.

2. Distribuția: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) pătrund, prin intermediul sistemului circulator, în țesutul cartilaginos al articulațiilor.

3. Stimularea: hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) stimulează sinteza de colagen tip II și de proteoglicani, structura de bază a cartilajului.

Mod de administrare:

Adulți: 1 plic pe zi. Peste conținutul unui plic se adaugă 100 ml apă la temperatura camerei, lapte sau iaurt, și se consumă imediat. Se recomandă administrarea de durată (de cel puțin 3 luni).

Prezentare:

30 plicuriData ultimei actualizari: 2024-02-05 13:45:59
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.