Supramax articulatii cu aroma de piersica, 30 plicuri, Zdrovit + Shaker Cadou

  • -15%
Supramax articulatii cu aroma de piersica, 30 plicuri - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ZDROVIT
ZDROVIT
P479851829

Supramax Articulatii este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a articulatiilor si participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular.

Se incarca ofertele...

Descriere Supramax articulatii cu aroma de piersica, 30 plicuri, Zdrovit + Shaker Cadou

Proprietăți:

Supliment alimentar
SUPRAMAX articulații are un efect pozitiv asupra cartilajului:
Contribuie la funcționarea normală a articulațiilor
Participă la procesul natural de regenerare a cartilajului articular
Ajută la menținerea sănătății oaselor
Oasele din articulație sunt acoperite de un strat de cartilaj cu funcție dublă: amortizarea șocurilor și înlesnirea alunecării suprafețelor articulației în timpul mișcării. Cartilajul articular este alcătuit dintr-o rețea de fibre de colagen, în ochiurile căreia se găsesc molecule speciale, formate din proteine și glicozaminoglicani, care rețin o cantitate mare de apă (mai mult de 90%). În structura cartilajului există celule numite condrocite, care reînnoiesc permanent substanțele care îl alcătuiesc. Când numărul sau activitatea condrocitelor se reduce și nu mai există suficient colagen și glicozaminoglicani sau când aceste substanțe sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul între formarea și distrugerea componentelor articulației este perturbat, iar cartilajul se transformă dintr-o structură netedă și elastică într-una neregulată și rigidă. Rezultatul este compromiterea mișcării și apariția disfuncțiilor articulare.
SUPRAMAX articulații este o formulă ultramodernă pe bază de hidrolizat de colagen.

Ingrediente:

SUPRAMAX articulații conține 10 g de colagen hidrolizat și 200 mg vitamina C (250 % DZR*) într-un singur plic.
*VNR  -Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Hidrolizatul de colagen acționează în 3 etape:
1. Absorbția: după administrarea SUPRAMAX articulații, hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) este rapid absorbit în tractul gastro-intestinal.
2. Distribuția: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen pătrund, prin intermediul sistemului circulator, în țesutul cartilaginos al articulațiilor.
3. Stimularea: hidrolizatul de colagen stimulează sinteza de colagen tip II și de proteoglicani, structura de bază a cartilajului.

Degradarea cartilajului poate crea disconfort în activitățile zilnice. S-a demonstrat științific că administrarea zilnică, timp de 12 săptămâni a 10g hidrolizat de colagen conținut ȋn SUPRAMAX articulații a dus la ȋmbunătățirea parametrilor clinici:

  • mobilitate
  • flexibilitate

Mod de administrare:
Adulți: 1 plic pe zi. Peste conținutul unui plic se adaugă 100 ml apă la temperatura camerei, lapte sau iaurt, și se consumă imediat.nSe recomandă administarea de durată (de cel puțin 3 luni).

Atenționare:
Recomandat numai adulților. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele cu artrita reumatoidă ar trebui să consulte medicul înainte de a lua preparatul. Produsul conține o sursă de fenilalanină.

Prezentare:
30 plicuriData ultimei actualizari: 2023-09-26 11:07:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.