Sprinten, 60 comprimate, Antibiotice SA

Sprinten, 60 comprimate, Antibiotice SA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P459793371

In fiecare zi supunem articulatiile unui stres mecanic diferit: gesticularea, mersul, alergatul, ridicarea greutatilor si altele; de asemenea, conditiile nefavorabile din anotimpul rece nu sunt prielnice multor persoane meteosensibile. De aceea este indicat sa ne preocupam de sanatatea articulatiilor noastre de timpuriu.

Se incarca ofertele...

Descriere Sprinten, 60 comprimate, Antibiotice SA

In fiecare zi supunem articulatiile unui stres mecanic diferit: gesticularea, mersul, alergatul, ridicarea greutatilor si altele; de asemenea, conditiile nefavorabile din anotimpul rece nu sunt prielnice multor persoane meteosensibile.De aceea este indicat sa ne preocupam de sanatatea articulatiilor noastre de timpuriu.

Sprinten este un supliment alimentar, sub forma de 2 comprimate filmate, unul galben si unul alb cu urmatoarea compozitie:

Ingrediente active comprimat filmat galben:

  • Condroitina sulfat ( sare de sodiu) – 500 mg/comprimat filmat.
  • Vitamina C (acid ascorbic) – 50 mg/comprimat filmat.
  • Zinc (sub forma de lactat dihidrat) – 3 mg/ comprimat filmat.

Ingrediente active comprimat filmat alb:

  • Glucozamina sulfat + 2KCl – 750 mg/ comprimat filmat.
  • Acid hialuronic (sare de sodiu) – 15 mg/ comprimat filmat.

Efecte :

  • Contribuie la sinteza de colagen si la functionarea normala a cartilagiilor si a sistemului osos.
  • Reduce rigiditatea si oboseala articulatiilor, imbunatatind miscarea.
  • Mentine sanatatea sistemului osos.

Mod de administrare:

La adulti, se administreaza oral, concomitent, cate 1 comprimat filmat galben si 1 comprimat filmat alb de 2 ori pe zi, in timpul meselor cu o cantitate suficienta de apa; minim 3 luni, in 2-3 cure pe an.

Mod de prezentare :
30 comprimate Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.