Spray cu aloe vera Polar Frost, 200 ml, Niva Medical Oy

P459798899
Spray cu aloe vera Polar Frost, 200 ml, Niva Medical Oy - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - NIVA MEDICAL OY

Proprietati: Pentru diminuarea durerii si limitarea inflamatiei in afectiunile osoase, musculare si articulare. Prin mentol inhiba receptorii durerii si astfel diminua durerea, iar prin racirea cu 5-6 grade a

[...]

Spray cu aloe vera Polar Frost, 200 ml, Niva Medical Oy

Proprietati:

Pentru diminuarea durerii si limitarea inflamatiei in afectiunile osoase, musculare si articulare.
Prin mentol inhiba receptorii durerii si astfel diminua durerea, iar prin racirea cu 5-6 grade a zonei corpului pe care este aplicat contribuie la scaderea inflamatiei, reducand zona de trauma.
Polar Frost Spray poate fi folosit si in recuperare fizica (nu numai in afectiuni: osoase, musculare, articulare), astfel:
- in diminuarea senzatiei de "picioare grele" dupa o zi epuizanta la serviciu sau dupa o activitate fizica intensa
- in diminuarea durerilor din torticolis (dureri cervicale ca urmare a unor posturi necorespunzatoare in timpul somnului, la birou, etc)
- in refacerea fizica rapida in cazul antrenamentelor sau competitiilor sportivilor (contracturi, febra musculara, competitii sportive cu program intens, intinderi, tendinite, cotul tenismenului, etc).
- in calmarea efectelor deranjante ale muscaturii de tantar sau purice (calmeaza mancarimea si scade inflamatia pielii) sau in diverse iritatii ale pielii (mentolul si aloe vera ajutand in calmarea mancarimii zonei respective).
Recomandat:
Polar Frost Spray poate fi recomandat:
- adultilor,
- copiilor peste 2 ani si
- doamnelor insarcinate.
Compozitie:
Contine: mentol, aloe vera, eucalipt, etanol, propan/butan.
Substantele Mentol, Aloe Vera si Eucalipt, in combinatie optima si respectand o reteta speciala Finlandeza, diminua durerea in cazul diferitelor afectiuni musculare, articulare si osoase.
Mod de utilizare:
Se pulverizeaza cateva jeturi pe zona afectata/dureroasa de la o distanta de cel putin 15 cm, de aproximativ 3-4 ori pe zi sau la nevoie, astfel durerea diminua si creaza un bun confort persoanei care il foloseste.
Este usor de folosit, iar datorita Aloe Vera din compozitia produsului absorbtia de la nivelul pielii este rapida.
Tot datorita Aloe Vera, Polar Frost Spray nu usuca pielea, mentinand-o umeda si catifelata, ceea ce face posibila folosirea produsului pe termen lung.
De asemenea, produsul nu contine substante antiinflamatorii nesteroidiene, ceea ce face ca acest produs sa poata fi folosit pe perioada indelungata.
Avertizari:
Persoanele care se stiu alergice la unul din compusii produsului NU trebuie sa il foloseasca.
Persoanele care folosesc produsul respectiv TREBUIE sa spele mainile imediat dupa aplicare si sa EVITE contactul cu ochii, buzele sau mucoasele si pielea sensibila din anumite zone ale corpului).
Atentie: NU pulverizati spre fata/ochi.
NU se aplica pe pielea lezata (leziuni deschise/rani, zgarieturi, cicatrici recente).
Prezentare:
200 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review