Sindoplast plasturi cu hidrogel, 9 bucati

P459793263
Sindoplast plasturi cu hidrogel, 9 bucati - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
Proprietăți: - oferă o acțiune dublă (de răcire și încălzire) pentru a atenua durerile musculare, inclusiv durerea la nivelul umărului și gâtului său durerile [...]

Sindoplast plasturi cu hidrogel, 9 bucati

Proprietăți:

- oferă o acțiune dublă (de răcire și încălzire) pentru a atenua durerile musculare, inclusiv durerea la nivelul umărului și gâtului său durerile de spate;

- contribuie la stimularea circulației sanguine și la reducerea durerii musculare cronice. Ingrediente: Ulei de mentă (L-mentol), vanilil butil eter, ulei de eucalipt.

Mod de utilizare:

Deschideți plicul și extrageți plasturele. Îndepărtați folia protectoare și aplicați plasturele pe zona dorită (umăr, gât, spate). Utilizați 1 sau 2 plasturi pe zi. Frecvența aplicării poate fi crescută în funcție de simptomele pacientului.

Dimensiuni:

8 x 12 cm



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review