Saliform Forte Crema, 50g, Antibiotice SA

Saliform Forte Crema, 50g, Antibiotice SA -  - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P459792387
Compozitie: Salicilat de metil 15 g,levomentol 10 g si excipienti - acid stearic,monostearat de glicerol,macrogol 25 cetosteril eter, carbomer(Carbopol Ultrez 10NF),trolamina,apa purificata,pentru 100 g [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Saliform Forte Crema, 50g, Antibiotice SA

Compozitie:

Salicilat de metil 15 g,levomentol 10 g si excipienti - acid stearic,monostearat de glicerol,macrogol 25 cetosteril eter, carbomer(Carbopol Ultrez 10NF),trolamina,apa purificata,pentru 100 g crema.

Indicatii terapeutice:

Înaintea eforturilor fizice susţinute - pentru relaxarea musculaturii ce urmează a fi solicitată. Imediat după eforturi fizice susţinute

- pentru reducerea durerii.

A se citi prospectul inainte de utilizare:

- A nu se lasa la indemana si vederea copiilor

- A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj

- A se pastra la temperaturi de 25 C, in ambalajul original

- A se evita contactul cu ochii

Doze si mod de administrare:

Frictii usoare, urmate de infasurare calda.

Contraindicatii:

Boli de piele, varice, accidente vasculare, alergie la una din componente; Se vor feri ochii si mucoasele; La gravide si copiii mici nu se aplica pe suprafete mari, timp indelungat.

Reactii adverse:

Aplicarea pe regiuni sensibile ale pielii, pe pielea lezata sau pe mucoase provoaca iritatie puternica; rareori reactii alergice la salicilat sau mentol.

Prezentare:

50g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review