Rumatis gel rapid Dermotis, 50 ml, Tis

Rumatis gel rapid Dermotis, 50 ml, Tis - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - TIS FARMACEUTIC
P479850410

Rumatis gel este un produs cu absorbtie rapida si efect imediat indicat pentru buna functionare a articulatiilor.

[...]

Descriere: Rumatis gel rapid Dermotis, 50 ml, Tis

Rumatis gel este un produs cu absorbtie rapida si efect imediat indicat pentru buna functionare a articulatiilor.

Principii active: salicilat de metil, extract de cretusca, extract de ardei iute, extract de salcie

Extractul de cretusca este bogat in gaulterozida si spireina, derivati ai salicilatului de metil, compusi naturali cu efect de incalzire locala (revulsiv), frecvent folosit in formularile de produse antireumatice.

Extactul de salcie este bogat in compusi derivati ai acidului salicilic cu utilizare in afectiuni reumatismale, frecvent asociat cu extractul de ardei iute cu un continut ridicat de capsaicina cu efect de incalzire locala (revulsiv). Extractul de ardei iute potenteaza efectul revulsiv al extractelor de salcie si cretusca.

Proprietati:
gel cu aplicare externa pentru relaxarea articulatiilor, imbunatateste  flexibilitatea  si reda supletea  articulatiilor. Calmeaza durerea articulara, intarzie imbatranirea cartilagiilor prin actiunea revulsiva.

Extractele botanice si salicilatul de metil confera produsului Rumatis gel un miros placut, balsamic in timpul masajului.

Mod de utilizare:
se aplica pe piele de 2-3 ori pe zi sau la nevoie, in strat subtire si se maseaza usor pana la absorbtia totala a gelului in piele.

Ingrediente:
Aqua, alcohol, propylene glycol, glycerin, methyl salicylate, Spiraea ulmaria extract (crețușcă), Salix alba bark extract (salcie), Capsicum frutescens fruit extract (ardei iute), carbomer.

Prezentare:
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review