Rheumatabs, 30 comprimate masticabile, Hyllan

Rheumatabs, 30 comprimate masticabile, Hyllan - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - HYLLAN
Hyllan
I6666
Proprietăți: Cele două componente active din Harpagophytum procumbens, și anume harpagozidele și beta-sitosterolul, au dovedit proprietăți antiinflamatorii și analgezice, în utilizarea de durată, în cazul durerilor reumatice, [...]

Descriere: Rheumatabs, 30 comprimate masticabile, Hyllan

Proprietăți:

Cele două componente active din Harpagophytum procumbens, și anume harpagozidele și beta-sitosterolul, au dovedit proprietăți antiinflamatorii și analgezice, în utilizarea de durată, în cazul durerilor reumatice, efecte dovedite prin numeroase studii științifice.

Datorită compoziției sale 100% naturale, RheumaTabs poate fi utilizat în condiții de siguranță până la 90 de zile consecutive.

Mai multe studii clinice demonstrează că are eficacitate comparabilă cu AIS (antiinflamatoarele de sinteză), fără a avea, însă, efectele secundare ale acestora.

Indicații:

Extractul din Gheara-diavolului este un adjuvant potrivit în cazul durerilor localizate la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor, ajutând la redobândirea mobilității și a supleții naturale.

Ingrediente:

Extract de Gheara-diavolului - 330 mg (echivalent cu 9.9 mg harpagozide) Fructoza prezentă în compoziția produsului permite administrarea acestuia și persoanelor cu un nivel crescut al glicemiei; nu conține zahăr.

Mod de administrare:

2 - 3 comprimate pe zi, în funcție de intensitatea durerilor.

Prezentare:

30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review